Online Marketing Afstudeerstage – CRO, Search of Social – Fingerspitz

Heb je een bovengemiddelde interesse in internet en marketing? Ben je resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega? Heb je dat ware Fingerspitzengefühl als je achter je laptop kruipt? Wij vinden het waardevol om een stagiair in ons team te hebben, of een afstudeerder. Het gaat hierbij om functies als CRO, Search Marketing of Social stagiair(e).Tijdens deze stage ontwikkel jij je tot een belangrijk onderdeel van ons hechte team. We leren je de kneepjes van het vak, waarbij de focus ligt op één van bovengenoemde vakgebieden.

Klaar voor een te gekke uitdaging in een super leuk team met toffe klanten?

We zijn op zoek naar een slimme, leergierige en gezellige stagiair (e), die staat te popelen om te beginnen. Let op: we zoeken alleen stagiaires voor periodes van minimaal 4 maanden (16 weken)! Het instroommoment is eind augustus/begin september 2022.

STAGE · BREDA, EINDHOVEN

Bij Fingerspitz zijn we samen super slim in online marketing. We doen er alles aan om het meest innovatieve online marketing bureau van Nederland te zijn. We geloven in de kracht van duurzame relaties en gaan voor de hoogst haalbare klanttevredenheid. We zetten graag die extra stap voor de klant én voor elkaar. We zijn een hechte sociale organisatie. Een succesvolle formule, getuige onze enorme groei, awards, en natuurlijk klanten waar we trots op zijn. We bieden de stage aan in 3 mogelijke richtingen: CRO, Search of Social. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC00844-2-1024x731.jpg

CRO stage

Ben je creatief, leergierig en een echte teamplayer? Droom je van online marketing en gaat je hart sneller kloppen bij termen als CSS, data analyses en conversie ratio? Sluit je studie goed aan bij (online) marketing en data? Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke student met grote interesse in de wondere wereld van online marketing. Wij leren je de kneepjes van het vak en zo leer jij álles over CRO.

In deze stageperiode zal je aan de slag gaan binnen een gedreven team van online marketing consultants. Je zult worden begeleid door de lead CRO. Doordat je je specifiek bezighoudt met één specialisme zul je daarin reuze stappen maken qua kennis én de benodigde ervaring opdoen.

Je gaat leren en ondersteunen in het opstellen van sterke hypotheses en bijbehorende A/B testen en het analyseren en rapporteren van de resultaten. Dit op basis van sterke data analyses en bezoekersgedrag. Het zou ook interessant zijn als je het leuk vindt om uit te zoeken hoe een oplossing technisch in elkaar zit als het gaat om HTML, CSS en Javascript.

Search Marketing stage

Ben je creatief, leergierig en een echte teamplayer? Droom je van online marketing en gaat je hart sneller kloppen bij termen als SEO en SEA? Sluit je studie goed aan bij (online) marketing en data? Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke student met grote interesse in de wondere wereld van online marketing. Wij leren je de kneepjes van het vak en zo leer jij álles over Search Marketing.

In deze stageperiode zal je aan de slag gaan binnen een gedreven team van online marketing consultants. Je zult worden begeleid door de lead SEO/SEA. Doordat je je specifiek bezighoudt met één specialisme zul je daarin reuze stappen maken qua kennis én de benodigde ervaring opdoen.

Op het gebied van SEO zul je onder andere bezig zijn met zoekwoorden onderzoeken, analyseren van data via verschillende SEO tools, SEO technisch en content advies + het opbouwen van domein autoriteit. Op het gebied van SEA zul je ondersteunen bij het beheer van de Google Ads en Microsoft Advertising campagnes. Ook hier houd je je bezig met een zoekwoorden onderzoek en bepaal je de campagnestructuur. Daarnaast maak je rapportages, analyses, zet je campagnes op en pas je advertenties aan. Je streeft naar de beste performance ten opzichte van de groeidoelstelling op basis van de data.

Social Media stage

Ben je creatief, leergierig en een echte teamplayer? Droom je van online marketing en gaat je hart sneller kloppen bij termen als LinkedIn, campagnebeheer en data analyses? Sluit je studie goed aan bij (online) marketing en data? Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke student met grote interesse in de wondere wereld van online marketing. Wij leren je de kneepjes van het vak en zo leer jij álles over Social Media.

In deze stageperiode zal je aan de slag gaan binnen een gedreven team van online marketing consultants. Je zult worden begeleid door de lead Social. Doordat je je specifiek bezighoudt met één specialisme zul je daarin reuze stappen maken qua kennis én de benodigde ervaring opdoen.

Op het gebied van Social leer jij te optimaliseren voor de Social Media platformen. Je ontwikkelt eigenhandig en in samenspraak met het team nieuwe Social Media campagnes. Dit doe je voor o.a. LinkedIn, Facebook en Instagram. Je optimaliseert campagnes en streeft naar de beste performance ten opzichte van de groeidoelstelling op basis van de data. Daarnaast maak je, of ondersteun je, in het maken van een contentplanning en Social Media strategie.

Jij wilt graag stage lopen in een omgeving waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.

Daarnaast ben je zelfstandig en ambitieus. Je pakt deze kans met beide handen aan en je doet er alles aan om te slagen. Je komt met nieuwe ideeën en neemt het initiatief. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en in een team kan werken. Je bent open en behulpzaam, en voor collega’s en klanten makkelijk te benaderen.

We kunnen niet wachten om je te leren kennen!

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke stage in een heel leuk team! Je stagevergoeding is marktconform en we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • de mogelijkheid om na een succesvolle afstudeerstage bij Fingerspitz te blijven!;
  • volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
  • gezamenlijke lunch – en op vrijdag van de beste broodjeszaak van Breda of Eindhoven
  • iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten;
  • supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!) waarbij je het zo laat – of vroeg – mag maken als je wilt;
  • Baanmogelijkheden: de mogelijkheid om na je (afstudeer)stage bij ons te blijven plakken.
  • een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
  • véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
  • wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC06451-1-1-1024x732.jpg

Ga je de uitdaging aan?

We staan te popelen om je te leren kennen. Stuur je motivatie en CV dus door naar ons via onderstaande knop. We nemen daarna contact met je op!

Toch nog vragen? Neem dan even contact op met onze Online Marketing Manager, Ramez Khader (rkhader@fingerspitz.nl).

Heb je vragen over het werken bij Fingerspitz & Handpicked Agencies, dan is onze Recruiter Lotte van de Plasse bereikbaar via lvdplasse@handpickedagencies.com of 06-43279465.

Lotte van de Plasse
Campus recruiter


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.