Online eruit springen, super goed vindbaar zijn en altijd inzicht hebben in je webstatistieken, wie wil dat nou niet? Sinds 2010 helpen wij succesvol veel bedrijven met hun online marketing activiteiten, vanuit onze hoofdlocatie in het bourgondische Breda. Naast onze vestiging in Breda kun je voor al je internet marketing vragen ook terecht bij onze locatie in Eindhoven. Deze vestiging is gevestigd in het SX, centrum voor sport, marketing en media.

Online marketing Eindhoven

Hoger scoren in Google, online adverteren, je webstatistieken inzien of je online prestaties verbeteren door middel van conversie optimalisatie. Niets is te gek voor ons. Online marketing is nuttig voor ieder bedrijf, maar iedereen is anders. ‘One size fits all’, daar geloven we al lang niet meer in. Afhankelijk van jouw huidige situatie geven wij je advies op maat en kiezen samen met jou het pad dat het beste bij jou en je organisatie past. Aan de hand van dit advies maken we samen realistische doelstellingen en zetten we relevante online marketing kanalen in.

Super slim voor:

Wij geloven heilig in de kracht van duurzame relaties. Samen met onze klanten werken wij constant aan top resultaten. Gedreven door kennis, vaardigheden en persoonlijke betrokkenheid zetten wij ons voor meer dan 100% in om samen met jou de beste resultaten te behalen. Net die stap extra zetten, dat doen we graag voor onze klanten. We bouwen dan ook graag een lange termijn relatie op om gezamenlijk dit doel te bereiken.


 

Internet marketing diensten

Fingerspitz is een full service internet marketing bureau. We gaan alle uitdagingen aan: van zoekmachine marketing tot social media, en van de meest technische conversie optimalisaties tot online marketing strategieën.

Bekijk al onze diensten