Strategie

Tover een glimlach
door 1% groei per dag.

Nieuwe doelen. Ambities. Wat er ook voor nodig is om te groeien: je hebt een strategie en een plan nodig.

Wil jij ook een award-winnende strategie? Fingerspitz is meermaals bekroond tot het beste bureau van Nederland. Samen groeien we 1% per dag. Met een glimlach.

Hoe ontstaat jouw succesvolle strategie?

Om jouw groei te versnellen, ontleden we via een Growth Audit je vliegwiel. Welke tandwielen moeten bewegen om het rad te laten draaien? De basis van je strategie komt tot stand uit grondig onderzoek, een situatieschets en workshops. Samen met jou ontdekken onze ervaren marktonderzoekers en strategen de knelpunten en kansen om te groeien.

In een praktisch actieplan komen alle data, technologie en kanalen samen. Zo toveren we jouw ambities om tot haalbare doelen. Met een praktische en kraakheldere growth marketing strategie gaan we van start. In de aanval om écht te groeien.

Waarom klanten met Fingerspitz werken?

 • Begeleiding van ervaren experts op het gebied van e-commerce, B2B of direct-to-consumer business. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6
 • Onze aanpak is op maat. We ontwikkelen een plan aan de hand van wat jij nodig hebt op het gebied van analyses, inspirerende sessies en workshops. 
 • Lekker praktijkgericht, geen dikke verslagen. Duidelijk voor jou met de handigste modellen, zoals onze Digital Growth Canvas.
 • Fingerspitz werkt actiematig. Alles wat nodig is om jouw doel te behalen, zetten we in… Van digitale strategie naar online marketing. Tot data, creativiteit & technologie.
 • Meer dan 100+ projecten gerealiseerd in het ontwikkelen van nieuwe platformen of redesigns.
 • Innovatiekracht! Fingerspitz is de laatste jaren 4 keer bekroond als beste bureau van Nederland.
  Samen met onze klanten winnen we de meest creatieve en innovatieve cases.

Samen als een team bekijken we wat nodig is om je online doelstellingen te behalen. Wat is noodzakelijk qua fundament? Vervolgens zoomen we in op online marketing. Wat is jullie purpose? Heb je het juiste team? Werkt de propositie? 

Onze aanpak leidt tot langdurige en succesvolle samenwerkingen. Wij zijn dan ook trots op deze pareltjes:

Bekijk onze prijzenkast!

Wanneer moet je niet bij ons zijn?

 • Als je liever geen feedback ontvangt
 • Je direct wilt starten zonder onderzoek – wij werken datagedreven
 • Als je niet handelt naar je ambities
 • Je eigenlijk niet wil groeien en het stiekem wel prima vindt zo
 • Een strategisch boekwerk wil zo dik als ’n Charles Dickens

Wat wil je vandaag doen?

1. Jullie inschakelen als strategisch partner

Een onderzoek, marketingplan of totale groeistrategie? Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen erachter!

2. Meer weten over jullie aanpak

Het is ons doel om samen met onze klanten iedere dag 1% te groeien. Aan de hand van datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten. Lees hier meer over growth marketing. Of word lid van onze Growth Lab community.

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze contact-pagina.