Growth marketing

Groeien zonder grenzen

Je wilt groeien, wat je doelstellingen ook zijn. Het liefst niet voor even, nee, voor altijd. Wij bij Fingerspitz realiseren groei aan de hand van een bewezen en duidelijke aanpak: Growth Marketing.

Wil jij ook, net als al honderd andere bedrijven, groot worden door onze methodische groeistrategie? Eerst zoomen we met een Growth Audit uit en vervolgens zoomen we in. Zo ontdekken we samen met jou welke veranderingen maximaal impact maken. Het resultaat van deze aanpak is dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,6.

“Als je op elk gebied steeds 1% beter bent,
helpen deze kleine aanpassingen je naar grootse resultaten.

Wat doet een growth marketeer?

De naam spreekt voor zich: het doel bij growth marketing is groeien. Eerst nemen we jou via een Growth Audit mee op ontdekkingsreis. Samen verkennen we de huidige uitdagingen en kansen. Zodra het goud is gevonden, ontwikkelen we een groeistrategie.

Daarna aan de slag! We bouwen campagnes op. En bepalen de meetbaarheid. Vervolgens start het optimalisatie-proces, door te experimenteren. Hoe we jouw oplossingsrichting kiezen? Die bestaat uit een mix van data, technologie en creativiteit.

We geloven dat als je kleine stapjes zet, dit leidt tot grote verandering en resultaten. Aan de hand van (onderzoeks)data ontstaan klantinzichten. Zo bedenken we nieuwe ideeën voor jouw bedrijf. Deze toetsen en valideren we. De kern van growth marketing is optimaliseren door te prioriteren en te experimenteren. Hierdoor ontstaat veel ruimte voor creativiteit en innovatie!

Waarom klanten met Fingerspitz werken?

  • Begeleiding van ervaren growth marketing experts op het gebied van e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6
  • Onze aanpak is op maat. We ontwikkelen een plan aan de hand van wat jij nodig hebt op het gebied van analyses, inspirerende sessies en workshops. 
  • Lekker praktijkgericht, geen dikke verslagen. Duidelijk voor jou met de handigste modellen, zoals ons Digital Growth Canvas.
  • Fingerspitz werkt actiematig. Alles wat nodig is om jouw doel te behalen, zetten we in… Van digitale strategie naar online marketing. Tot data, creativiteit & technologie.
  • Samen met onze klanten winnen we de meest creatieve en innovatieve cases. Mede door onze succesvolle growth marketing strategie!

Samen als een team bekijken we vanuit een Growth Audit wat nodig is om je online doelstellingen te behalen. Wat is noodzakelijk qua fundament? Vervolgens zoomen we in op online marketing. Wat is jullie purpose? Heb je het juiste team? Werkt de propositie?

Onze aanpak leidt tot langdurige en succesvolle samenwerkingen. Bekijk onze prijzenkast

Wat wil je vandaag doen?

1. Jullie inschakelen als growth marketeers

Wil je sparren over jouw groeistrategie? En ben je benieuwd wat onze experts voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen er zo achter!

2. Meer weten over growth marketing

Lees meer over growth marketing of word gratis lid van de Growth Lab. Dan ontvang je wekelijks een growth marketing nieuwsbrief. Ook krijg je toegang tot onze community met interessante experimenten, downloads en webinars. En niet te vergeten onze gratis Growth Marketing Cursus!

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze contact-pagina.