Online marketing consultant

Online marketing consultant inschakelen?

Wat je vraagstuk ook is, onze online marketing consultants sparren met je over de mogelijkheden. Dat doen ze met kennis, kunde én passie voor het vak. Ze zijn het onafhankelijke verlengstuk van je organisatie dat soms onmisbaar is als je even door de bomen het bos niet meer ziet.

Jij vertelt, onze digital marketing consultants luisteren

Wat je case ook is: we beginnen altijd met een goed gesprek. Wat doe je nou precies? Wat zijn je ambities? Waar word je blij van? Wat maakt je diep verdrietig? De antwoorden hierop willen we niet alleen weten, maar ook begrijpen. Onze ervaren online marketing consultants schrijven vervolgens een strategisch advies voor je, waarin al snel duidelijk wordt hoe we van jouw vraagstuk een succesverhaal gaan maken.

Wij blijven op de hoogte

En jij dus ook. In een continu veranderende wereld als die van online marketing consultancy, is blijven leren iets essentieels. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zullen wij dit altijd direct afzetten tegen jouw doelstelling. Zien wij hier kansen, dan ben jij de eerste die dit hoort! Handig, wij geven je pro-actief adviezen of je nog op de juiste weg bent!

Wat is een online marketing consultant?

Een online marketing consultant is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van online marketing en weet deze ook zelfstandig door te voeren volgens de nieuwste richtlijnen. Onze online marketing consultants zijn altijd aan het testen en experimenteren. Deze inzichten worden gebruikt om nóg meer impact te kunnen maken. Als digital marketing consultant bij een bureau en werk je voor meerdere klanten in diverse branches. Door kennis en ervaring te delen onderling maak je sneller stappen. Elke uitdaging is namelijk ongetwijfeld al een keer eerder getackeld! Efficiënt werken dus. 

Als online marketing consultant ben je altijd op de hoogte van de doelstellingen van te klant: waar wil de klant over X-periode staan? Samen stelt de consultant met het bedrijf een gewenste strategie op, voert deze door, stuurt bij en evalueert hierop. Marketing consultants zijn pro-actief en staan je altijd graag te woord als je toch vragen hebt of kritisch over iets wil sparren!

Kopje koffie ?

Denk je over het inhuren van online marketing consultant? Progressie en een duidelijke visie. Een stip op de horizon, in rap tempo bereiken. Dat is wat jij en je collega’s zoeken in de rol van een consultant.

Bij Fingerspitz werken strategen, online marketing- en data-consultants. Ben je benieuwd naar de potentie van jouw organisatie? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak om te kijken of onze online marketing consultancy kan ondersteunen jouw doelen te helpen behalen!

Jaap Jacobs
Managing director