Online marketing consultancy

Jouw favoriete collega inschakelen?

Wat jouw vraagstuk ook is, onze online marketing consultants sparren met je over de mogelijkheden. Dat doen ze met kennis, kunde én passie voor het vak. Het onafhankelijke verlengstuk van je organisatie, dat soms onmisbaar is als je even door de bomen het bos niet meer ziet.

Jij vertelt. Wij luisteren.

Wat je case ook is: we beginnen altijd met een goed gesprek. Wat doe je nou precies? Wat zijn je ambities? Waar word je blij van? En wat maakt je diep verdrietig? De antwoorden hierop willen we niet alleen weten. We willen je ook écht begrijpen.

Onze ervaren online marketing consultants schrijven vervolgens een strategisch advies voor je. Zo wordt al snel duidelijk hoe we van jouw vraagstuk een succesverhaal maken.

Waarom klanten met Fingerspitz werken?

  • Fingerspitz is een award-winnend marketing bureau. Ook zijn we de laatste jaren 4 keer bekroond tot beste bureau van Nederland
  • We bieden ervaren growth consultants op het gebied  e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6
  • Onze consultants zijn getraind en zorgvuldig geselecteerd op kennis en mindset. Jouw nieuwe favoriete collega is proactief met een kritische en resultaatgerichte blik.
  • We blijven op de hoogte. En jij dus ook. In een continu veranderende online marketing wereld is blijven leren essentieel. Fingerspitz biedt autoriteit als het gaat om het leren en delen van de laatste kennis.

Wat wil je doen?

1. Samenwerken met jullie

We hebben honderden klanten gelukkig gemaakt met het bereiken van groei. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen erachter!

2. Solliciteren bij Fingerspitz

Give it a shot! Bekijk onze vacatures en solliciteer als nieuwe collega.

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze cases.


Wat is een online marketing consultant?

Een online marketing consultant is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Deze kennis wordt volgens de nieuwste richtlijnen ook zelfstandig doorgevoerd. Onze online marketing consultants testen en experimenteren altijd. Vanuit deze inzichten maken we nóg meer impact. 

Werk je bij een bureau als digital marketing consultant, dan ga je aan de slag voor meerdere klanten in verschillende branches. Door met collega’s kennis en ervaring te delen, maak je sneller stappen. En werk je efficiënt. Want elke uitdaging is ongetwijfeld al een keer eerder getackeld! 

Als online marketing consultant ben je altijd op de hoogte van de doelstellingen van je klant: waar wil de klant over X-periode staan? Samen stelt de consultant met het bedrijf een gewenste strategie op, voert deze door, evalueert en stuurt bij.. Marketing consultants zijn pro-actief. Zo staan ze altijd voor je klaar als je toch vragen hebt. Of wanneer je vanuit kritisch perspectief over iets wil sparren.