Specialisaties in deze case
  • 23% meer organische bezoekers

  • 50% meer conversie

  • 106% meer aanvragen door AdWords

Samen de websiteprestatie verbeteren

GasNed is een samenwerkingsverband van meer dan 220 installateurs in Nederland. Bij GasNed installateurs kun je terecht voor o.a. verwarming, warm water, ventilatie en sanitair. Door de krachtenbundeling profiteren klanten van scherpe tarieven voor de aankoop, huur of lease van o.a. CV-ketels en geisers. Nergens anders kun je een CV-ketel huren vanaf € 19,00 per maand, inclusief service en onderhoud.

Groei offerte aanvragen

Bij GasNed aangesloten installateurs profiteren van diverse voordelen, zoals ondersteuning in hun marketing en voordelige inkooptarieven. Daarnaast voorziet GasNed ze ook nog van leads. Fingerspitz helpt GasNed om zoveel mogelijk aanvragen binnen te krijgen, die vervolgens op basis van postcode automatisch worden toegewezen aan de dichtstbijzijnde installateur. Zo krijgt iedereen een passende offerte van een installateur in de buurt.

De website analyse was een eye-opener voor Abel&co. Aan de hand van ons advies is een herontwerp van de website gemaakt en de groei in websiteverkeer is duidelijk terug te zien!

Tim van IJsendoorn

Partner & Innovation Manager

Herontwerp website en AdWords campagne

Fingerspitz heeft op basis van een website analyse een herontwerp van de website geadviseerd en begeleid. Dit herontwerp zorgde voor 23% meer organische bezoekers, die nu bovendien 46% beter converteren. Daarnaast is door een volledig nieuwe opzet van de AdWords campagne het aantal aanvragen met 106% toegenomen, tegen dezelfde advertentiekosten. In totaliteit nam de conversie toe met 49,52%. Alle cijfers zijn gecorrigeerd voor seizoensinvloeden.

Top resultaten

Dankzij de uitgevoerde activiteiten voor Abel&co is het aantal offerte aanvragen met bijna 50% gestegen. Door bij het herontwerp van de website rekening te houden met zoekmachine optimalisatie, is er een stijging van 23% gerealiseerd in organische bezoeken. Het rendement op AdWords is met 106% gestegen. 

  • 23% meer organische bezoekers

  • 50% meer conversie

  • 106% meer aanvragen door AdWords

Dit wil ik ook!