• 45% meer transacties

  • 230% meer omzet vanuit AdWords

  • 42% hoger conversiepercentage

Aantal bestellingen verdubbeld

Naron is in 1996 gestart door de zussen Nathalie en Sharon. Een lingerie concept voor grote cupmaten wat is voortgekomen uit een behoefte aan respect voor het eigen lichaam. Ze zijn gespecialiseerd in lingerie en badkleding vanaf omvang 60 cup DD t/m K. Naast hun winkel in Breda zijn ze ook online actief.

Door samen te werken met Naron zijn de verkopen vanuit AdWords enorm gegroeid en zit de webshop in de lift!

Meer transacties via AdWords

Samen met Naron hebben we de productcategorieƫn waarop we ons willen richten bepaald. Vanuit dit startpunt zijn we aan de slag gegaan met een zoekwoordenonderzoek om te bepalen welke zoekwoorden we in de campagnes gaan gebruiken. Vanwege het specifieke budget hebben we goed gekeken naar welke termen voor ons wel en niet relevant zijn met oog op prestaties en rendement.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het bouwen, optimaliseren en monitoren van de campagnes. En met groot succes! Het aantal transacties vanuit AdWords is namelijk met 215% gestegen.

Samen denken en samenwerken

Naast de inzet van AdWords werken we ook aan zoekmachine optimalisatie. Hierin fungeren we als sparringpartner voor Naron.

Het zoekwoordenonderzoek is voor ons het fundament geweest van het zoekmachine optimalisatie traject. Met de resultaten van dit onderzoek zijn de focus termen bepaald en is de content op de website geoptimaliseerd. Doordat we eerst een goede basis hebben neergezet, zien we nu steeds betere resultaten uit het organisch verkeer komen.

We blijven Naron ondersteunen met het verder optimaliseren van de website en adviseren ze daarnaast in het gebruik van social media en e-mailmarketing. Dit doen we omdat we geloven dat alle kanalen bijdragen aan het succes van de webshop.

Flinke groei in bestellingen

Door onze ondersteuning in de online marketing werkzaamheden en de inzet van Google AdWords is de omzet in een periode van negen maanden enorm gestegen! Als we kijken naar de totale omzet is deze met 38% gestegen. De omzet vanuit adverteren in AdWords is met maar liefst 230% gestegen. Bovendien hebben we de kosten per conversie kunnen verlagen met 60%.

  • 45% meer transacties

  • 230% meer omzet vanuit AdWords

  • 42% hoger conversiepercentage

Dit wil ik ook!