Specialisaties in deze case
  • 190% meer offerte aanvragen

  • 180% meer organisch verkeer

  • Bouncerate 30% gedaald

Zoekmachine optimalisatie voor Panasonic Biomedical

Panasonic Biomedical heeft in de afgelopen veertig jaar een wereldwijde reputatie als fabrikant van hoogwaardige en innovatieve medische- en laboratoriumapparatuur opgebouwd. Ze leveren hun producten aan farmaceutische, medische en biotechnologische bedrijven, maar ook aan belangrijke academische- en onderzoeksinstellingen. Panasonic heeft de standaard gezet met veel producten, zo waren ze de eerste met een vriezer die tot -152°C kan koelen.

Samen meer aanvragen realiseren

Panasonic Biomedical Sales Europe B.V. beheert de verkopen, marketing, logistiek en technische service van Panasonic’s laboratorium apparatuur in Europa. De hoofdvestiging zit in Nederland en daarnaast heeft het bedrijf nog verkoop- en servicepunten in Groot-Brittannië en Frankrijk. Fingerspitz helpt Panasonic Biomedical om meer aanvragen binnen te krijgen, die ze toewijzen aan een lokale distributeur.

Zoekwoordenonderzoek

Fingerspitz is een zoekwoordenonderzoek gestart om erachter te komen waar de kansen liggen voor Panasonic Biomedical. Hieruit bleek dat er in de basis al aanpassingen gedaan konden worden. Er waren volop kansen om meer organisch verkeer te realiseren. Hier zijn we mee aan de slag gegaan. 

Super resultaten

Na het starten volgde al snel resultaat. In 6 maanden tijd zijn er 180% meer organische bezoekers op de site gekomen. Waar we nog trotser op zijn, is dat het aantal offerte aanvragen met bijna 190% is gestegen. Tevens is de bouncerate met ruim 30% gedaald. 

  • 190% meer offerte aanvragen

  • 180% meer organisch verkeer

  • Bouncerate 30% gedaald

Dit wil ik ook!