Specialisaties in deze case
  • SEO trainingen

  • Training online strategie

  • AdWords trainingen

Online marketeer trainingen

Na jaren ervaring op het gebied van marketing, toch blijven investeren in je kennis en kunde. Job weet dat online marketing zich voortdurend ontwikkelt en wil niet achterblijven op dat gebied. Om weer helemaal op de hoogte te zijn heeft hij meerdere online marketing trainingen gevolgd bij Fingerspitz.

Tim van IJsendoorn

Partner & Innovation Manager

Jouw leerdoel stemmen we samen af

Job heeft al behoorlijk wat jaren ervaring in een marketing functie. Marketing expert is hij dus al. Hoe kunnen wij hem verder helpen? Vooraf hebben we met Job samen bepaald welke trainingen voor deze marketing goeroe interessant zijn. Online marketing verandert zo snel, het is volgens Job om die reden een moeilijke opgave om hiervan op alle aspecten op de hoogte te blijven. Wij bij Fingerspitz zijn hier iedere dag mee bezig, dat is ons vak en dat vinden we leuk! We delen onze kennis en expertise dan ook graag tijdens een training.

Binnen een half jaar hebben we ons doel bereikt. Job heeft 10 trainingen, gebaseerd op zijn wensen, met succes afgerond. In deze trainingen kwamen verschillende online marketing aspecten aan bod, waaronder Google AdWords, Google Tag Manager en Google Analytics. Maar ook het organische deel van Google en andere onderwerpen zoals e-mail marketing en social media marketing passeerden de revue. Kortom; een compleet trainingsprogramma voor online marketing, speciaal afgestemd op de wensen van Job.

Een training op maat. Iets voor jou?

Natuurlijk ontwikkelt de wereld van online marketing razendsnel. Wij blijven bij en ontwikkelen speciaal voor jou trainingen waarin de nieuwste veranderingen aan bod komen. Wil je net als Job meer leren? Wij organiseren zowel trainingen bij ons op kantoor, als in-company. We zijn flexibel en luisteren graag naar jouw leerdoelen. Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn.

  • SEO trainingen

  • Training online strategie

  • AdWords trainingen

Dit wil ik ook!