Jouw enkeltje
naar Exponentiële Groei

Over Fingerspitz

Aangenaam: wij zijn Fingerspitz. Een award-winnend marketingbureau, gespecialiseerd in super slim online groeien.

Fingerspitz heeft collega’s in Breda, Eindhoven en Rotterdam. Wij zijn dé experts op het gebied van strategie, digital marketing, content & creatie en data & automation.

Waarom klanten naar ons komen?

  • Bijna 50 man zijn dagelijks in de weer om jou te laten groeien. In omzet, winst, naamsbekendheid… Als het maar performance oplevert.
  • Omdat onze growth marketing aanpak bewezen effectief is. We zijn flexibel, multidisciplinair en werken volgens een hypothese-gedreven groeistrategie. Wat dit betekent voor jou? Veel experimenteren en streven naar 1% beter. Elke dag.
  • Fingerspitz is van alle markten thuis… Van digitale strategie naar online marketing. Tot data, creativiteit & technologie.
  • En eerlijk? Daar zijn we best goed in. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6. We delen geregeld onze kennis op podiums en zijn bekend van onze Growth Lab community. Lees onze succesverhalen.
  • Bij Fingerspitz zit je nergens meteen aan vast. We denken graag met je mee voordat de teller gaat lopen. Ons startpunt is namelijk eerst een business review om de doelstellingen en strategie te bepalen. 
  • Geen onverwachte kosten en langdurige contracten. We houden niet van een uurtje factuurtje-relatie. Onze werkwijze bestaat uit een cocktail van research, ervaring, innovatie, mensen, tools, AI en ga zo door. De wereld verandert ontzettend snel en we zijn tegen mensenhandel. Je betaalt ons ‘fixed fee’ voor wat we je leveren. En lange contracten daar doen we niet aan. We geloven in ons eigen succes en het is aan ons om dat aan je te bewijzen.

Werk samen met het beste bureau van Nederland

Fingerspitz is de laatste 5 jaar 4 x bekroond als beste bureau van Nederland! Dus zet de champagne maar koud. We winnen samen met jou. De meest innovatieve cases worden werkelijkheid samen met onze klanten. Zo hebben we een prijzenkast vol met nationale en internationale marketing awards. 

Wij dagen de grote jongens uit. Hoe dat eruit ziet? Het is onze missie om samen met onze klanten iedere dag 1% te groeien. Aan de hand van datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten.  

Bekijk onze trofeeën 

Jouw favoriete collega’s

Wij worden iedere dag wakker met het idee dat het nog steeds beter kan. We willen progressie boeken. Experimenteren en resultaat zien. 

Want je concurrenten staan ook niet stil. En wat vandaag werkt, is morgen gekopieerd en overmorgen alweer achterhaald.

De enige manier hoe je voorop blijft lopen, is door iedere dag een stapje vooruit te zetten.

Zo vind je bij Fingerspitz alleen slimme teamspelers. Proactief, inventief, resultaatgericht, leergierig en openhartig! 

Bekijk onze collega’s of kijk eens rond in onze vacatures.

Wat wil je doen?

1. Samenwerken met jullie

We hebben honderden klanten gelukkig gemaakt met het bereiken van groei. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen erachter!

2. Solliciteren bij Fingerspitz

Give it a shot! Bekijk onze vacatures en solliciteer als nieuwe collega.

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze contactpagina.