Wij maken winnaars

Fingerspitz werkt met en voor winnaars. We gaan niet voor een enkele overwinning, maar voor winst op alle fronten: strategie, digital marketing, content & creatie en data & automation. Voor de kortste weg naar groei. Daarom werken bij Fingerspitz in Breda en Eindhoven alleen winnaars en zijn we jaar in, jaar uit een award-winnend marketingbureau.

Gevoel voor groei in elke vinger

Ons fingerspitzengefühl is meer dan een gevoel. We helpen je winnen met datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten. Noem het gevoel voor groei. Je krijgt het uit al onze vijf handreikingen.

1. Allesomvattende groeiformule

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus. Met welke formule halen we jouw doelen? We vinden ‘m door naar je som der delen te kijken. Niet vanuit één specialisme dus, maar vanuit alle disciplines. Van onder tot boven en out of the box. Van ads tot automation en van product tot prijs. Tactisch en strategisch. Met jouw groeiformule werken we hypothesegedreven aan de juiste variabelen met het meeste resultaat. Hoe groot wil je groeien?

2. Samen continu verbeteren

Je bent geen winnaar als je nooit faalt, je bent een winnaar als je nooit stopt. We blijven experimenteren, leren en implementeren. We pakken niet alles tegelijk aan, maar geven voorrang aan de verbeterpunten met de grootste bewezen impact. Zo wijzen we je steeds de juiste richting op, vieren we voortdurend overwinningen en groeien we samen elke dag door. 

3. Verrassend eerlijk advies

Een middelvinger zul je van ons niet krijgen, wel onze openhartige mening. Ook als die niet past bij wat je vraagt. We zetten het belang van jouw organisatie voorop en offeren daarvoor jouw en onze belangen op als dat nodig is. Waarom? Om te winnen, is het resultaat belangrijker dan mooi spel. Want alleen overwinningen gaan de boeken in. 

4. Proactief kansen benutten

Verliezers zien problemen, winnaars zien kansen. We zijn creatief op eigen initiatief. We volgen niet, maar nemen de leiding. Zo zien we snel nieuwe en verrassende mogelijkheden om ons gezamenlijke doel te halen. Waarom we dat doen? Omdat we van ons vak houden en minstens net zoveel verantwoordelijkheid voelen voor resultaat als jij.

5. Winnende innovaties

Winnaars willen prijzen winnen. En hoe graag we ook naar onze prijzenkast kijken, we weten dat het niet om de pronkstukken gaat. De grootste winst voor ons en onze opdrachtgevers, zit in functionele innovatie. Nieuwe doelen halen, door creatief te denken en andere paden te kiezen dan voorheen. Dat noemen we ook wel: samen super slim. 

Sluit je aan bij winnaars

Waarom andere winnaars voor ons kiezen

  • Alles voor de winst: Bijna 50 vakmensen in 4 multidisciplinaire marketingteams zijn dagelijks in de weer om jou te laten groeien. In omzet, winst, naamsbekendheid… als het maar performance oplevert.
  • Uitgebalanceerd team: Fingerspitz is van alle markten thuis – van digitale strategie en online marketing tot data, creativiteit & technologie. We zijn ook in alle markten thuis – van B2B tot B2C en van leadgeneratie tot e-commerce. Als je maar net zo snel vooruit wil bewegen als wij.
  • Elke dag beter: Onze multidisciplinaire growth marketing-aanpak is bewezen effectief. Die slijpen we dan ook elke dag bij. We experimenteren volgens onze hypothese-gedreven groeistrategie en streven naar 1% beter. Elke dag.  • Trouwe supporters: Met ons werk maken we klanten blij. Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9,6. We geven voor dat applaus ook graag weer wat extra’s terug door onze kennis te delen op podia en via onze bekende Growth Lab community.
  • Eerst het wedstrijdplan: Natuurlijk wil je net als wij liever vandaag dan morgen beginnen met winnen. Maar we starten graag met onze Growth Audit. Zo weten we allebei wat we onder winnen verstaan en hoe we dat voor elkaar krijgen. 
  • All-inclusive-prijs: We geloven in ons eigen succes en het is aan ons om dat aan je te bewijzen. Daarom bij ons geen langdurige contracten en onverwachte kosten, maar een ‘fixed fee’ voor wat je krijgt: een cocktail van research, ervaring, innovatie, mensen, tools, AI en meer – ons recept om jou te laten groeien. 

We zijn zelf ook winnaars

Om anderen te laten winnen, moet je zelf een winnaar zijn. Fingerspitz is de laatste 5 jaar 4x bekroond als beste bureau van Nederland en onze prijzenkast zit vol met nationale en internationale marketing-awards.

En zoals het een echte winnaar betaamt, zijn we nooit tevreden. Samen met onze klanten willen we iedere dag 1% groeien. Dan winnen we elke dag en hebben we altijd wat te vieren. Zet de champagne maar koud!

Bekijk onze trofeeën 

Jouw favoriete collega’s

Wij worden iedere dag wakker met het idee dat het nog steeds beter kan. We willen progressie boeken. Experimenteren en resultaat zien. 

Want je concurrenten staan ook niet stil. En wat vandaag werkt, is morgen gekopieerd en overmorgen alweer achterhaald.

De enige manier hoe je voorop blijft lopen, is door iedere dag een stapje vooruit te zetten.

Zo vind je bij Fingerspitz alleen slimme teamspelers. Proactief, inventief, resultaatgericht, leergierig en openhartig! 

Bekijk onze collega’s of kijk eens rond in onze vacatures.

Wat wil jij doen om te winnen?

1. Ik wil samenwerken

We hebben honderden klanten gelukkig gemaakt met het bereiken (en overtreffen) van hun groeidoelstellingen. Sluit jij daarbij aan als winnaar? Plan vandaag een eerste (telefonische) kennismaking in!

2. Ik wil solliciteren

Om voorop te blijven lopen, moet je elke dag een stapje vooruit zetten. En wat vandaag werkt, is morgen gekopieerd en overmorgen achterhaald. Vind jij net als deze slimme teamspelers elke dag dat het nog steeds beter kan? Bekijk onze vacatures en solliciteer als nieuwe collega.

3. Ik wil iets vragen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze contactpagina.