ActiveCampaign partner

Fingerspitz is officieel een ActiveCampaign partner. ActiveCampaign is een complete marketing automation tool voor het mkb, actief in zowel B2B en B2C sectoren. Met ActiveCampaign start je op een laagdrempelige manier met marketing automation. Wat je kan uitbouwen tot een complete marketingtool voor het opvolgen en opwarmen van leads in zowel de marketing- als de sales fases binnen de customer journey.

Email automation

Deze marketing automation tool maakt onder anderen gebruik van email marketing. E-mail marketing is een bewezen en krachtige manier om je boodschap over te brengen. Door de email relevant te maken voor de lezer en aan te passen aan de customer journey, kun je bijvoorbeeld mogelijke klanten aanzetten om te converteren. Het doel van email marketing is het creëren van relaties met leads en bestaande klanten door middel van het creëren van brand awareness, een bepaald product promoten etc.

Naast deze email marketing software bevat ActiveCampaign ook andere marketing automation mogelijkheden.

Inzichtelijke rapportages

Dankzij de gedetailleerde rapportagemogelijkheden wordt helder inzicht verkregen in de verschillende fases van de klantreis en kan je jouw ROI concreet maken.

De voordelen van ActiveCampaign

  • Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding (licenties per maand of op jaarbasis).
  • Groeit mee met je bedrijf, gemakkelijk up- of downgraden.
  • Compleet pakket, uit te breiden met extra functies.
  • Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in het gebruik.
  • Inzage in de complete buyer journey en ROI.

Effectiever leads converteren?

De marketing automation capaciteiten van ActiveCampaign kunnen helpen bij het effectiever converteren van leads. Als Activecampaign partner biedt Fingerspitz de kans om deze tool in zijn volledigheid te benutten.
Wij laten je graag zien wat ActiveCampaign voor jouw bedrijf kan betekenen en of het de software voor jou is. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen trial periode aan zonder enige verplichting om kennis te maken met de tool?
Vragen? Neem gerust contact met ons op!