Bing Ads partner

Bij Fingerspitz werken meerdere gecertificeerde Bing Ads-experts. Bovendien zijn we een zogenaamde Accredited Professional: één van Nederlands’ best gespecialiseerde bureaus in adverteren via Bing. En we weten bíjna zeker dat Bing ook voor jou enorme kansen te bieden heeft.

Zoekmachine adverteren via Google Ads wordt gezien als de standaard. Maar Bing Ads is ondertussen flink in opmars. Tegenwoordig is Bing Ads ook beter bekend als Microsoft Ads. Want ondanks dat Bing de standaard zoekmachine van Microsoft is, omvat het zoeknetwerk van Microsoft Ads ook zoekmachines zoals Yahoo. In de Verenigde Staten heeft deze zoekgigant al een behoorlijk marktaandeel. In diverse Europese landen wint Bing steeds meer terrein en dat gebeurt nu ook in Nederland.

Momenteel heeft Bing binnen Europa ongeveer 5% van het marktaandeel en is, zoals benoemd, nog steeds aan het groeien. Dit klinkt misschien niet als een grote hoeveelheid maar dit omvat miljoenen unieke gebruikers die je misloopt als je geen gebruik maakt van Microsoft Ads.

Daarnaast is het goed om te realiseren dat Bing de standaard zoekmachine is op veel apparaten. Omdat het voortkomt uit Microsoft, is Bing standaard geïntegreerd in onder andere Windows apparaten.

Als je al een Google Ads account hebt, en ook wilt beginnen met Microsoft Ads kan je de bestaande Google Ads campagnes gemakkelijk importeren. Dit is één voordeel van Microsoft Advertising maar er zijn er nog meer.

De voordelen van Bing Ads

  • Er is minder concurrentie, dit betekend lagere kosten
  • Over het algemeen lagere kosten per klik (lagere CPC)
  • Je rendement is hoger: betere zichtbaarheid, maar minder kosten
  • Bing Ads converteren goed
  • Bereik internationaal een groot publiek met Bing
  • Groei mee met Bing door nu in te stappen
  • Lees alles over SEA en Bing in onze longread!

Aan de slag met Bing Adverteren?

Als je deze feiten en voordelen naast elkaar ziet, is het misschien toch geen slecht idee om op Bing te adverteren. Hulp nodig? Onze Bing geaccrediteerde professionals helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ze op voor meer informatie.