BlueConic partner

Met de software van BlueConic, wereldwijd de marktleider in customer data platformen, is het mogelijk om first-party data van klanten uit meerdere bronnen te verzamelen op één plek. Hierdoor kan een 360-graden profiel voor ieder individu worden opgebouwd, waar je ook direct mee kunt interacteren via onder andere website, e-mail of app. Gericht en relevant communiceren is nog nooit zo makkelijk geweest: eindelijk ligt de focus écht op de klant.

Dit customer data platform (CPD) maakt klantgerichte marketing mogelijk in elke fase van de customer journey. Dit doet het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor heeft gevestigd in het Amerikaanse Boston, door een uniform klantprofiel te combineren met de juiste tools om deze gegevens te activeren wanneer je ze nodig hebt. Op deze manier kunnen nu nog anonieme bezoekers omgezet worden in bruikbare profielen en segmenten, die je op hun beurt weer kunt activeren.

Daarnaast draagt BlueConic ook bij aan een goede klantrelatie, door het verzamelen van bepaalde voorkeuren van klanten kun je nog beter inspelen op wat wij zij op dat moment nodig hebben.

Voordelen van BlueConic

  • Verkozen tot ‘Best Customer Data Platform’ door MarTech Breakthrough in 2021.
  • Onbeperkte dataverzameling via verschillende kanalen voor alle datastructuren en -typen.
  • Weinig middelen nodig om de implementatie te ondersteunen.
  • Sluit met zijn flexibiliteit en efficiëntie perfect aan op de dynamische hedendaagse klantreis.
  • Honderden innovatieve integraties voor je belangrijkste marketingtools (online/offline).
  • Krachtige visualisaties en rapportagemogelijkheden.

Ook snel meetbare resultaten?

Met BlueConic kun je klantdata centraal stellen en hier op een goede manier op activeren via verschillende touchpoints binnen de customer journey. Haal meer uit je bestaande klanten door klantprofielen te verrijken vanuit verschillende databronnen (online/offline), maar zorg er ook voor dat je anonieme bezoekers herkenbaar worden. Wij helpen je bij de implementatie en verdere optimalisaties zodat BlueConic ook bijdraagt aan een hogere ROI.

Wil je zelf ook meer inzicht in wie je klant nu écht is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Interesse of vragen? We helpen je graag verder.