Channable Gold Partner

Feedmanagement, marktplaats integratie en meer voor webshops

In e-commerce is het essentieel voor succes om je producten op zoveel mogelijk plaatsen te promoten. Een tool die je misschien niet kent, maar wel zou moeten kennen, is Channable.

Als Channable Gold Partner van het eerste uur hebben we uitgebreide ervaring met het gebruik van deze krachtige productfeed-optimalisatietool. Zo helpen we onze klanten hun online prestaties te verbeteren. Met Channable kun je productfeeds creëren, beheren en optimaliseren voor al je online kanalen, waaronder Google Shopping, Amazon, Bol.com en Facebook.

Een van de belangrijkste voordelen van Channable is dat je gemakkelijk hoogwaardige productfeeds kunt creëren en beheren. Zo zorg je ervoor dat je producten goed vertegenwoordigd zijn op de door jou gekozen kanalen, wat de zichtbaarheid verbetert en verkopen stimuleert.

Een ander voordeel van het gebruik van Channable is dat je je productfeeds kunt optimaliseren voor de specifieke vereisten van elk kanaal. Daarmee komen je producten vakerin beeld in advertenties en verschijnen ze bij de meest relevante zoekresultaten, waardoor je kansen op succes verder toenemen.

Naast deze voordelen biedt Channable ook een reeks geavanceerde functies die je kunnen helpen het maximale uit je productfeeds te halen. Zo kun je de tool bijvoorbeeld gebruiken om je producten automatisch te filteren en te categoriseren, of om aangepaste labels en regels toe te passen op je feeds. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig onderscheid tussen producten met een hoge of een lage marge, of producten met en zonder actie.

Als Channable Gold Partner hebben wij de expertise en ervaring om jou te helpen het maximale uit deze krachtige tool te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Channable je kan helpen jullie online prestaties te verbeteren en meer omzet te genereren.