Channable Gold Partner

Het e-commerce landschap evolueert in een razend tempo. Om concurrerend te blijven, moeten ondernemers hun producten op zoveel mogelijk platforms promoten. Channable heeft zich onderscheiden als dé oplossing in de wereld van feed- en PPC-optimalisatie. Dit alles-in-één platform vergroot de online aanwezigheid van bedrijven, wat leidt tot effectievere advertentiecampagnes en doelgerichte marketingacties.

Channable Gold Partner

Als Gold Partner vanaf het begin beschikt het team over diepgaande kennis van deze krachtige product feed-optimalisatietool. Dankzij dit platform optimaliseren bedrijven hun online prestaties, creëren ze productfeeds en beheren en verbeteren ze hun aanwezigheid op prominente online kanalen.

De voordelen van Channable

Wat maakt deze tool zo speciaal? Allereerst maakt het platform het creëren en beheren van hoogwaardige productfeeds kinderlijk eenvoudig. Hierdoor vertegenwoordigen producten zich effectief op geselecteerde kanalen, wat de zichtbaarheid verbetert en de verkoop stimuleert. 

Bovendien optimaliseert de tool productfeeds voor de unieke vereisten van elk kanaal. Hierdoor verschijnen producten vaker in advertenties en komen ze voor in de meest relevante zoekresultaten. Dit verhoogt de kans op online succes aanzienlijk.

Geavanceerde functies

Naast de basisvoordelen, onderscheidt deze tool zich met geavanceerde functies. Gebruikers filteren en categoriseren hun producten automatisch, passen aangepaste labels en regels toe op hun feeds en maken onderscheid tussen producten met verschillende marges of acties. Feed-management, marktplaatsintegraties, PPC-optimalisatie – het platform biedt een veelheid aan opties.

Kostenmodel van Channable

Het platform biedt verschillende, maandelijks opzegbare, abonnementen aan, beginnend vanaf €49 per maand. Grote pakketten zijn beschikbaar in overleg. Het maandbedrag hangt af van:

1. Het aantal producten dat je inlaadt

2. Het aantal projecten dat je aanmaakt in de tool

3. Het aantal kanalen waarnaar je producten doorstuurt.

Bovendien brengt het platform extra kosten in rekening voor het gebruik van de PPC-tool en orderconnecties. Nieuwsgierigen beginnen met een gratis proefperiode of bezoeken de officiële website voor een volledig overzicht van de prijzen.

Profiteren van deze krachtige tool?

In de dynamische wereld van e-commerce is het cruciaal om de juiste tools in handen te hebben. Met dit platform krijgen bedrijven een competitief voordeel, waardoor ze hun digitale voetafdruk vergroten, hun zichtbaarheid verbeteren en hun verkoop stimuleren. Elk aspect, van feedbeheer tot PPC-optimalisatie, draagt bij aan het realiseren van het ultieme doel: het genereren van meer omzet in het digitale tijdperk.  

Als Channable Gold Partner hebben wij de expertise en ervaring om jou te helpen het maximale uit deze krachtige tool te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Channable. Want Channable helpt jouw bedrijf om online prestaties te verbeteren en meer omzet te genereren.