Klaviyo partner

Klaviyo is een toonaangevende marketing automation tool. Specifiek gericht op e-commerce. Deze tool stelt je in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in het (aankoop)gedrag van je klanten. Hierdoor kun je de omzet verhogen en heb je tegelijkertijd een duidelijk overzicht van je ROI.

De gebruiksvriendelijkheid van Klaviyo

Klaviyo onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid. Bovendien is het naadloos te integreren met populaire e-commerce platformen. Denk aan Magento, Shopify, BigCommerce en SalesForce Commerce Cloud.

Fingerspitz is via het partner program een officiële Gold Partner van de marketing automation software van Klaviyo. Als een van de Klaviyo partners helpen wij jou met strategische begeleiding en expertise.

De voordelen van Klaviyo

  • Compleet e-mail & marketing automation pakket
  • Ideaal voor e-commerce door integratie met populaire platformen
  • Directe koppelingen met o.a. Magento, SalesForce Commerce Cloud, Shopify, WooCommerce en Lightspeed
  • Gebruiksvriendelijk systeem
  • Direct inzicht in je ROI

Waarom werken met Klaviyo?

Klaviyo is niet zomaar een marketing automation tool. Het is een gamechanger. Al 100.000 bedrijven over de hele wereld werken met Klaviyo. Niet gek, aangezien deze tool alle klantgegevens en -kanalen op één plek samenbrengt. Je hebt dus via Klaviyo een 360-graden beeld van je klanten. Dat is hoe je als bedrijf waarde levert.

Samenwerking met Klaviyo

Bij Fingerspitz geloven we dat top resultaat voortkomt uit sterke samenwerkingen. Dat krijg je met Klaviyo en ons. Met onze ervaring en expertise gecombineerd met Klaviyo kom je tot strategieën die echt werken.

Klaviyo maakt het mogelijk om je bedrijf te laten groeien op jouw voorwaarden. Klaviyo is niet alleen intuïtief en gebruiksvriendelijk, maar je kan ook diepere relaties opbouwen met je klanten. Met als resultaat dat je winstgevender en duurzamer groeit. Als team zorgen we er samen met Klaviyo voor dat je marketingdoelen geen dromen blijven, maar werkelijkheid worden.

Aan de slag met Klaviyo om meer omzet te genereren?

De handige marketing automation software van Klaviyo helpt je hiermee! Wij laten je graag zien wat Klaviyo voor jouw bedrijf kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.