Mouseflow partner

“Optimize your website with certainty, not assumption”

Mouseflow helpt elke dag bedrijven aan inzichten in het gebruikersgedrag, die anders ongezien blijven. Alleen laten zien wat er op de website gebeurt is niet genoeg. Gebruik Mouseflow als tool om het ‘waarom’ te ontdekken. Een sleutel tot een wereld aan optimalisatiemogelijkheden.

Waarom gebruikers afhaken, waarom ze hun winkelwagentje achterlaten, waarom ze het formulier niet invullen, en nog veel meer. Met Mouseflow zie je wat er gebeurt tussen twee klikken in.

Deze tool heeft meerdere voordelen. Mouseflow geeft jou inzicht in de user journey. Zodat jij frustraties van jouw gebruikers oplost. Een ander voordeel is dat de activiteiten van jouw gebruikers bijgehouden worden. Dat gebeurt met behulp van zes verschillende heatmaps. Zaken als beweging, scroldiepte, aandacht, gebruikersgeografie zijn live te bekijken.

Doordat je het pad naar de aankoop verbetert, red je riskante conversies. Waardoor elke funnel voorgoed een betere ROI behaalt.

Weten wat jouw gebruikers doen? En wat zij nodig hebben?

Mouseflow helpt je! Benieuwd wat dit platform voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Mouseflow jullie online prestaties verbetert. Zodat je uiteindelijk naar meer omzet groeit.