SharpSpring partner

Dankzij een duidelijke strategie toon zorgt SharpSpring marketing automation software ervoor dat je altijd relevant blijft tijdens het aankoopproces van de klant. Je ziet eenvoudig in één overzicht wat werkt en wat niet binnen je marketing automation strategie. De set marketing automation tools geeft je niet alleen inzicht, maar genereert ook meer leads, geeft sales een boost en maakt je Return on Investment (ROI) zichtbaar. Fingerspitz is een officiële Platinum Sharpspring partner voor de marketing automation software van SharpSpring. Het platform maakt het gemakkelijk om snel met je strategie van start te gaan. Voeg een stukje code toe aan je website en het tracken van je potentiële klanten kan beginnen.

Met de Sharpspring marketing automation tool kun je zowel het marketing- als salesproces inrichten, opvolgen en analyseren. Sharpspring biedt opties over de gehele customer journey. Ze bieden namelijk tools aan op gebied van onder andere email marketing, social media en CRM. Integreer je huidige CRM of maak gebruik van de ingebouwde CRM van Sharpspring, genoeg opties dus. Kortom, Sharpspring maakt je online marketing een stuk slimmer!

De voordelen van SharpSpring

  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding 
    (maand-tot-maand contract)
  • Meest complete pakket verkrijgbaar
  • Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface
  • Inzicht in de ROI
  • Creëer gemakkelijk persoonlijke en dynamische e-mails en landingspagina’s

Aan de slag met software om meer leads te converteren?

De handige marketing automation software van SharpSpring helpt je hiermee! Wij laten je graag zien wat dit platform voor jouw organisatie kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op!