Sinds de oprichting 2010 is Fingerspitz Online Marketing als trots Bredaas online marketing bureau flink gegroeid. Inmiddels zijn er ruim 30 online marketing specialisten werkzaam voor een portfolio aan klanten waar we trots op mogen zijn.

Onze groei is niet alleen op de werkvloer te zien: door de jaren heen hebben we zowel onze online marketing experts individueel, als Fingerspitz als gehele organisatie gerenommeerde certificaten en accreditaties behaald. Daardoor is de kwaliteit van de campagnes voor onze klanten enorm gegroeid, wat heeft geresulteerd in het behalen van prachtige Awards. Daar zijn we erg trots op!

Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards is het jaarlijkse moment waarop de excellentie in de Nederlandse search- en marketingindustrie in de spotlights wordt gezet. Het wordt gezien als dé meest prestigieuze awards van Nederland, op basis van cases.

2019 | In de categorie Beste CRO Campagne gingen we er samen met Plein met de hoofdprijs vandoor. Een prestatie om trots op te zijn! Voor het vierde jaar op rij eindigde Fingerspitz in de top 3 agencies in de categorie small.

2018 | In 2018 werd Fingerspitz benoemd tot beste agency met minder dan 50 medewerkers. Ook wonnen we de hoofdprijs in de categorieën Beste CRO Campagne en Beste Bing Campagne, beiden met een succescase voor Plein.

2017 |We sleepten maar liefst 8 nominaties in de wacht voor de Dutch Search Awards 2017. Onder andere streed Fingerspitz voor de #1 positie in de categorie ‘best medium-sized agency’. Uiteindelijk gingen we naar huis met twee awards, beiden in de categorieën Social: ‘Beste social campagne’ en ‘Beste gebruik van social in search’.

2016 | We wonnen twee Dutch Search Awards van de drie waar we voor genomineerd waren: de prijs voor ‘beste gebruik van search in automotive’ voor de case van AutoTrack, en collega Ramez Khader kreeg de award ‘beste consultant(s) van het jaar’. Daarnaast eindigde Fingerspitz bij de laatste drie in de categorie ‘best medium-sized agency’.

Emerce 100

Elk jaar verschijnt er een speciale editie van het magazine Emerce; de Emerce 100. Hierin publiceren zij, aan de hand van een kwantitatief imago-onderzoek uitgevoerd door Motivaction, een lijst met de beste bedrijven in e-business. Fingerspitz hoort inmiddels al 4 jaar oprij bij de beste e-business bedrijven van Nederland!

2020 | In de vijftiende editie van de Emerce 100 eindigde Fingerspitz wederom op nummer één in de categorie ‘Middelgroot digital marketingbureau’.

2019 | In 2019 behaalde Fingerspitz de #1 notering in de categorie ‘Beste middelgrote digital marketing agency van Nederland’.

2018 |In mei 2018  werd Fingerspitz opgenomen in de topnotering in de categorie ‘Analytics & optimalisatie’ met 5 sterren, en in de categorie ‘Tradingdesks’ met 5,5 ster!

2017 | In april 2017 eindigde Fingerspitz als nummer één tradingdesk van Nederland, met een beoordeling van 5,5 ster. 

Dutch CRO Awards

De DDMA Dutch CRO Awards zijn een initiatief van de DDMA (Data Driven Marketing Association). De DDMA dé vereniging voor marketing en data. Het doel is de data driven marketing sector op een hoger plan te tillen onder het motto ‘Data, maak er iets moois van‘.

2019 | In de categorie Acquisitie ging Fingerspitz er samen met Bruynzeel keukens met de hoofdprijs vandoor. Een unieke prestatie!

DDMA CRO Awards 2020 - DDMA

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is technology-fast-50-2017.jpg

Deloitte Technology Fast 50

In september 2017 werd bekend dat Fingerspitz in de lijst staat van vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. Deze lijst wordt jaarlijks door Deloitte bekendgemaakt en heet de Deloitte Technology Fast 50. De lijst wordt samengesteld op basis van procentuele omzetgroei in de afgelopen vier jaar.

FD Gazellen Awards

Het Financieel Dagblad kent jaarlijks awards toe aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In oktober 2016 werd Fingerspitz voor het eerst genomineerd, en werd het direct uitgeroepen tot FD Gazelle. Ook in 2017, 2018 én 2019 was het raak; wederom behoorde Fingerspitz tot de snelst groeiende bedrijven van het land.

FD Gazellen Award - SDIM

Top 250 Groeibedrijven van Nederland

De Top 250 Groeibedrijven wordt jaarlijks opgesteld en gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van Prof.dr. Justin Jansen. Jansen is Academisch Directeur van de Erasmus Centre of Entrepreneurship. Bedrijven die in een vastgelegde periode de meeste groei in omzet en/of werknemers laten zien, staan in de Top 250.

IAB Programmatic Awards

Programmatic advertising groeit razendsnel en ook in deze discipline doet  Fingerspitz mee om de prijzen. Tijdens de IAB Programmatic Awards in 2017 sleepte Fingerspitz een felbegeerde nominatie in de categorie ‘Beste Always-on/Full Funnel Strategy’.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is iab-logo-300x151.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is google-premier-partner-awards-300x113.jpg

Google Premier Partner Awards

Premier Partners van Google die innovatief zijn en een succesvolle case indienen, kunnen daarvoor een prestigieuze Europese prijs winnen: slechts 8 awards worden uitgereikt. Zelfs op de shortlist van genomineerden in Europa eindigen is al knap. Fingerspitz eindigde in 2016 én in 2018 op deze lijst.