Prijzenkast

Sinds de oprichting in 2010 is Fingerspitz Online Marketing als trots Bredaas online marketing bureau flink gegroeid. Inmiddels zijn er ruim 40 online marketing specialisten werkzaam voor een portfolio aan klanten waar we trots op mogen zijn.

Onze groei is niet alleen op de werkvloer te zien: door de jaren heen hebben we zowel onze online marketing experts individueel, als Fingerspitz als gehele organisatie gerenommeerde certificaten en accreditaties behaald. Daardoor is de kwaliteit van de campagnes voor onze klanten enorm gegroeid, wat heeft geresulteerd in het behalen van prachtige Awards. Daar zijn we erg trots op!

Beste Digital Marketing Agency

De afgelopen jaren hebben we awards gewonnen voor uiteenlopende campagnes en cases voor onze klanten. Al deze awards vind je hieronder terug. Maar ook Fingerspitz breed zijn we meerdere malen in de prijzen gevallen. Zowel tijdens de Dutch Search Awards als in de Emerce 100 zijn we uitgeroepen tot #1 Digital Marketing Agency. Iets wat we samen met onze klanten bereikt hebben. Voor ons is dit een ontzettend mooie kroon op ons werk!

Effective Digital Marketing Awards

De Effective Digital Marketing Awards zijn bedoeld voor merken en bureaus wereldwijd. Ze zijn de kroon op het werk van veel verschillende bureaus in 28 verschillende categorieën.

2023 | Een spannende avond bij The Masterclassing Awards 2023 eindigt met drie mooie prijzen. Zo winnen we awards voor de meest effectieve campagnes in ‘Content Marketing,  Performance Marketing en Social’. Trots op deze prestaties en ons fantastische team!

2021 | In de categorie Most Innovative Campaign hebben wij samen met Bruynzeel Keukens de eerste plaats weten te bemachtigen. Wij zijn super trots op deze award!

Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards is het jaarlijkse moment waarop de excellentie in de Nederlandse search- en marketingindustrie in de spotlights wordt gezet. Het wordt gezien als dé meest prestigieuze awards van Nederland, op basis van cases.

2023 | YES! 1 december 2023, de avond waar we maar liefst 6 x GOUD hebben gewonnen. Ook namen we 12 x zilver en brons mee naar huis. We verzamelden van alle agencies de meeste awards. En niet te vergeten: Fingerspitz staat tussen de grote spelers, in de top 3 ‘Best Agency Large’. We hebben niet de grootste omvang, maar wel bewezen grootse prestaties!

2022 | Wát een avond! We hebben voor de derde keer op rij (en voor de vierde keer in totaal) de award voor Beste Agency gewonnen. Daarnaast wonnen we voor het eerst de Grote Prijs én wonnen we met onze ingezonden cases 7 keer goud, 4 keer zilver en 3 keer brons.

2021 | Wauw, wij zijn voor de derde keer uitgeroepen tot beste agency, in de categorie small! Daarnaast wonnen we samen met Faceland een gouden plak en voor de andere ingezonden cases vier keer zilver en drie keer brons.

2020 | Fingerspitz kreeg tijdens de Dutch Search Awards 2020 de gouden titel in de categorie Best agency, categorie small! In totaal werden we 21 keer genomineerd. Naast de gouden award voor Best agency wonnen we met de cases 5 keer goud, 2 keer zilver en één keer brons. Wij zijn trots!

2019 | In de categorie Beste CRO Campagne gingen we er samen met Plein met de hoofdprijs vandoor. Een prestatie om trots op te zijn! Voor het vierde jaar op rij eindigde Fingerspitz in de top 3 agencies in de categorie small.

2018 | In 2018 werd Fingerspitz benoemd tot beste agency met minder dan 50 medewerkers. Ook wonnen we de hoofdprijs in de categorieën Beste CRO Campagne en Beste Bing Campagne, beiden met een succescase voor Plein.

2017 | We sleepten maar liefst 8 nominaties in de wacht voor de Dutch Search Awards 2017. Onder andere streed Fingerspitz voor de #1 positie in de categorie ‘best medium-sized agency’. Uiteindelijk gingen we naar huis met twee awards, beiden in de categorieën Social: ‘Beste social campagne’ en ‘Beste gebruik van social in search’.

2016 | We wonnen twee Dutch Search Awards van de drie waar we voor genomineerd waren: de prijs voor ‘beste gebruik van search in automotive’ voor de case van AutoTrack, en collega Ramez Khader kreeg de award ‘beste consultant(s) van het jaar’. Daarnaast eindigde Fingerspitz bij de laatste drie in de categorie ‘best medium-sized agency’.

Global Search Awards

Tijdens de Global Search Awards worden search agencies beloond voor de impact die zij gemaakt hebben binnen PPC, SEO en Content Marketing. Agencies die innoveren én die zich onderscheiden van de massa worden tijdens deze awardshow beloont voor hun verrichte werk. De Global Search Awards worden binnen de digitale industrie gezien als dé wereldwijde search awards.

2023 | Wauw, samen met Cortina hebben we niet één maar twee awards binnengesleept, in de categorieën ‘Best European PPC Campaign’ en ‘Best use of Search – B2C (PPC): large’.

2021 | Samen met Kwalitaria hebben we in 2021 een Global Search Award gewonnen. Deze prestigieuze prijs hebben we binnengehaald in de categorie ‘Best local campaign SEO’.

IAB MIXX Award

Bij de IAB MIXX Awards gaat het om de erkenning van de beste digitale cases van het jaar. Deze Europese prijs wordt gezien als de Europese Super Cup binnen de digitale industrie, waarbij de jury beoordeelt op digitale communicatie, digitale media, digitale marketingtechnologie en digitaal ontwerp en UX.

2023 | In de categorie Search Advertising zijn we in de prijzen gevallen met Cortina. Ook werden we beloond met een award in de categorie Ecommerce met webshop JohnBeerens.com.

2020 | In 2020 hebben we samen met webshop Plein.nl een IAB MIXX Award in de wacht gesleept. De gouden onderscheiding werd gewonnen in de categorie ‘campaign effectiveness’.

Emerce 100

Elk jaar verschijnt er een speciale editie van het magazine Emerce; de Emerce 100. Hierin publiceren zij, aan de hand van een kwantitatief imago-onderzoek uitgevoerd door Motivaction, een lijst met de beste bedrijven in e-business. 

2023 | Fingerspitz is dit jaar weer opgenomen in de beste e-business bedrijven 2023-lijst. In de categorie ‘Digital marketingbureaus middelgroot’ staan we met een score van 6 sterren!

2022 | Fingerspitz is dit jaar opnieuw opgenomen in de beste e-business bedrijven 2022-lijst. In de categorie ‘Digital marketingbureaus middelgroot’ staan we met een score van 5,5 ster!

2021 | Yes, we zijn ook dit jaar opgenomen in de Emerce 100 in de categorie ‘Digital marketingbureaus middelgroot’. Voor het 5e jaar op rij!

2020 | In de vijftiende editie van de Emerce 100 eindigde Fingerspitz wederom op nummer één in de categorie ‘Middelgroot digital marketingbureau’.

2019 | In 2019 behaalde Fingerspitz de #1 notering in de categorie ‘Beste middelgrote digital marketing agency van Nederland’.

2018 | In mei 2018  werd Fingerspitz opgenomen in de topnotering in de categorie ‘Analytics & optimalisatie’ met 5 sterren, en in de categorie ‘Tradingdesks’ met 5,5 ster!

2017 | In april 2017 eindigde Fingerspitz als nummer één tradingdesk van Nederland, met een beoordeling van 5,5 ster. 

Global Digital Excellence Awards

Bij de Global Digital Excellence Awards draait het om uitmuntende digitale websites, campagnes en tools wereldwijd. De awards erkennen opvallende innovatie en creativiteit.

2022 | Wij hebben een Global Digital Excellence Award gewonnen! Samen met RacingNews365 en TDE hebben we een award gewonnen in de categorie ‘Best Low Budget Campaign (SEO)’. Ontzettend trots op dit resultaat!

DDMA Dutch CRO Awards

De DDMA Dutch CRO Awards zijn een initiatief van de DDMA (Data Driven Marketing Association). De DDMA dé vereniging voor marketing en data. Het doel is de data driven marketing sector op een hoger plan te tillen onder het motto ‘Data, maak er iets moois van‘.

2022 | In de categorie Traffic hebben we een award weten te bemachtigen met Corina Bikes (Kruitbosch). Knap werk!

2021 | Tijdens de Dutch CRO Awards hebben we samen met John Beerens de award gewonnen in de categorie Acquisitie. Wij zijn trots!

2019 | In de categorie Acquisitie ging Fingerspitz er samen met Bruynzeel keukens met de hoofdprijs vandoor. Een unieke prestatie!

Effective Mobile Marketing Awards

De Effective Mobile Marketing Awards worden jaarlijks uitgereikt op basis van strategie, innovatie, uitvoering en resultaat van verschillende campagnes.

2021 | Kwalitaria en Fingerspitz hebben samen een Effective Mobile Marketing Award in de wacht gesleept in de categorie ‘Most Effective Pandemic Campaign’. In deze categorie ging het om de beste digital marketingcampagne van een merk als reactie op COVID-19. Ontzettend knap!

Conversion Elite Awards

Tijdens de Conversion Elite Awards worden awards uitgereikt voor de beste CRO campagnes. Hierbij wordt gekeken naar criteria als de impact en de analyse. De jury bestaat uit specialisten die de afgelopen tien jaar ontzettend goed hebben gepresteerd op het gebied van CRO, User Experience en Analytics.

2020 | Samen met Plein.nl hebben we in 2020 een Conversion Elite Award gewonnen! In de categorie ‘E-commerce Campaign – Apparel and Personal Care’ lieten we de concurrentie achter ons.

FD Gazellen Awards

Het Financieel Dagblad kent jaarlijks awards toe aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In oktober 2016 werd Fingerspitz voor het eerst genomineerd, en werd het direct uitgeroepen tot FD Gazelle. Ook in 2017, 2018, 2019, 2020 én 2021 was het raak; wederom behoorde Fingerspitz tot de snelst groeiende bedrijven van het land.

Top 250 Groeibedrijven van Nederland

De Top 250 Groeibedrijven wordt jaarlijks opgesteld en gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van Prof.dr. Justin Jansen. Jansen is Academisch Directeur van de Erasmus Centre of Entrepreneurship. Bedrijven die in een vastgelegde periode de meeste groei in omzet en/of werknemers laten zien, staan in de Top 250.

IAB Programmatic Awards

Programmatic advertising groeit razendsnel en ook in deze discipline doet  Fingerspitz mee om de prijzen. Tijdens de IAB Programmatic Awards in 2017 sleepte Fingerspitz een felbegeerde nominatie in de categorie ‘Beste Always-on/Full Funnel Strategy’.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is iab-logo-300x151.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is google-premier-partner-awards-300x113.jpg

Google Premier Partner Awards

Premier Partners van Google die innovatief zijn en een succesvolle case indienen, kunnen daarvoor een prestigieuze Europese prijs winnen: slechts 8 awards worden uitgereikt. Zelfs op de shortlist van genomineerden in Europa eindigen is al knap. Fingerspitz eindigde in 2016 én in 2018 op deze lijst.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is technology-fast-50-2017.jpg

Deloitte Technology Fast 50

In september 2017 werd bekend dat Fingerspitz in de lijst staat van vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. Deze lijst wordt jaarlijks door Deloitte bekendgemaakt en heet de Deloitte Technology Fast 50. De lijst wordt samengesteld op basis van procentuele omzetgroei in de afgelopen vier jaar.