Sinds de oprichting 2010 is Fingerspitz Online Marketing als trots Bredaas online marketing bureau flink gegroeid. Inmiddels zijn er ruim 30 online marketing specialisten werkzaam voor een portfolio aan klanten waar we trots op mogen zijn.

Onze groei is niet alleen op de werkvloer te zien: door de jaren heen hebben we zowel onze online marketing experts individueel, als Fingerspitz als gehele organisatie gerenommeerde certificaten en accreditaties behaald. Daardoor is de kwaliteit van de campagnes voor onze klanten enorm gegroeid, wat heeft geresulteerd in het behalen van prachtige Awards. Daar zijn we erg trots op!

Dutch Search Awards 2018: beste agency (<50FTE) + de beste met CRO en Bing

De Dutch Search Awards is het jaarlijkse moment waarop de excellentie in de Nederlandse search- en marketingindustrie in de spotlights wordt gezet. Het wordt gezien als dé meest prestigieuze awards van Nederland, op basis van cases. In 2018 werd Fingerspitz benoemd tot beste agency met minder dan 50 medewerkers. Ook won het de hoofdprijs in de categorieën Beste CRO Campagne en Beste Bing Campagne, beiden met een succescase voor Plein.


Deloitte Technology Fast 50: één van de snelstgroeiende techbedrijven van 2017

In september 2017 werd bekend dat Fingerspitz in de lijst staat van vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. Deze lijst wordt jaarlijks door Deloitte bekendgemaakt en heet de Deloitte Technology Fast 50. De lijst wordt samengesteld op basis van procentuele omzetgroei in de afgelopen vier jaar.


Emerce 100: 3x op rij bij de beste e-business bedrijven van Nederland

Elk jaar verschijnt er een speciale editie van het magazine Emerce; de Emerce 100. Hierin publiceren zij, aan de hand van een kwantitatief imago-onderzoek uitgevoerd door Motivaction, een lijst met de beste bedrijven in e-business. 

In 2019 behaalde Fingerspitz de #1 notering in de categorie Beste middelgrote digital marketing agency van Nederland.

In de jaren 2017 en 2018 is Fingerspitz achtereenvolgend opgenomen in de topnoteringen:

  • In mei 2018 als in de categorie ‘Analytics & optimalisatie’ met 5 sterren, en in de categorie ‘Tradingdesks’ met opnieuw 5,5 ster!
  • In april 2017 als nummer één tradingdesk van Nederland, met een beoordeling van 5,5 ster. 


Dutch Search Awards 2016 & 2017: 8 nominaties & 4 prijzen

In oktober 2017, in de editie van het jaar daarvóór dus. werd bekend dat Fingerspitz maar liefst 8 nominaties in de wacht had gesleept voor de Dutch Search Awards 2017. Onder andere streedt het voor de #1 positie in de categorie ‘best medium-sized agency’. Uiteindelijk ging het naar huis met twee awards, beiden in de categorieën Social: ‘Beste social campagne’ en ‘Beste gebruik van social in search’.

In november 2016 won Fingerspitz twee Dutch Search Awards van de drie waar het voor genomineerd was: de prijs voor ‘beste gebruik van search in automotive’ voor de case van AutoTrack, en collega Ramez Khader kreeg de award ‘beste consultant(s) van het jaar’. Daarnaast eindigde Fingerspitz bij de laatste drie in de categorie ‘best medium-sized agency’.


FD Gazellen Awards: hardst groeiende bedrijf in 2016, 2017 & 2018

Het Financieel Dagblad kent jaarlijks awards toe aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In oktober 2016 werd Fingerspitz voor het eerst genomineerd, én werd het direct uitgeroepen tot FD Gazelle. Ook in 2017 en 2018 was het raak; wederom behoorde Fingerspitz tot de snelst groeiende bedrijven van het land.


Top 250 Groeibedrijven 2018 van Nederland

De Top 250 Groeibedrijven wordt jaarlijks opgesteld en gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van Prof.dr. Justin Jansen. Jansen is Academisch Directeur van de Erasmus Centre of Entrepreneurship. Bedrijven die in de periode van 2014 tot en met 2017 de meeste groei in omzet en/of werknemers laten zien, staan in de Top 250.


IAB Programmatic Awards: nominatie

Programmatic advertising groeit razendsnel en ook in deze discipline doet  Fingerspitz mee om de prijzen. Tijdens de IAB Programmatic Awards in 2017 sleepte Fingerspitz een felbegeerde nominatie in de categorie ‘Beste Always-on/Full Funnel Strategy’.


Google Premier Partner Awards 2016 & 2018: Europese nominatie

Premier Partners van Google die innovatief zijn en een succesvolle case indienen, kunnen daarvoor een prestigieuze Europese prijs winnen: slechts 8 awards worden uitgereikt. Zelfs op de shortlist van genomineerden in Europa eindigen is al knap. Fingerspitz eindigde in 2016 én in 2018 op deze lijst.