Social Advertising Consultant – (Breda/Eindhoven)

Weet jij alles van Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok, Snapchat en/of andere social media kanalen? Voel jij je als een dansende banaan in het social media landschap? En ben jij op zoek naar de volgende stap als Social Advertising Consultant? Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten?

Full-time – Eindhoven / Breda

Wat doe je als Social Advertising Consultant bij Fingerspitz?

Als Social Advertising Consultant zorg je er voor dat je adviseert en invulling geeft aan de social media strategie van onze klanten. Jij helpt ze succesvol de relevante social media kanalen in te zetten en bedenkt gave campagnes om de doelgroep te bereiken. De social media strategie die jij mede vormgeeft hangt samen met de totale online marketingstrategie. Samenwerking met de online marketing consultants is dus belangrijk om met elkaar de overall doelen van de klant te behalen. Met de combinatie van het gebruik van relevante data en jouw kennis van de kanalen adviseer jij de klanten wat de meest effectieve aanpak is. In samenwerking met het content team, waar jij onderdeel van bent, creëer je vervolgens content voor deze kanalen! Kortom, je bedenkt, ontwikkelt, analyseert en optimaliseert de social media strategie van klanten om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de klant online scoort!

Als Social Advertising Consultant bij Fingerspitz ben jij iemand die:

Jij bent een echte consultant: jij spot kansen en weet klanten ervan te overtuigen om die kansen te benutten. Voor jou staat voorop dat je de beste resultaten mogelijk wilt halen uit social media, samen met je collega’s. Alles voor het beste resultaat voor de klant. Daarom blijf jij op de hoogte van alle ontwikkelingen in je vakgebied, geen update gaat aan je neus voorbij.

Je werkt graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, op zoek naar vernieuwing in je werk, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner en een gezellige teamplayer.

Kortom:

 • Jij hebt ervaring met social media marketing en social media advertising, liefst bij een marketingbureau;
 • Jij wil je naast social media ook in andere digital marketing kanalen verdiepen om klanten goed te kunnen adviseren;
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen;
 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega;
 • Jij vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende klanten met verschillende vraagstukken.

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. En we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • Gezamenlijke lunch – en op vrijdag van de beste broodjeszaak;
 • Iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten;
 • Supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!) 
 • Wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team;
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van 750 euro, zodat jij ook optimaal thuis kunt werken;
 • Persoonlijk opleidingspotje voor bijvoorbeeld boeken, events en workshops;
 • Uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden;
 • Vitaal zijn vinden we belangrijk, en daarom bieden we 2 x per week de mogelijkheid tot Bootcamp – direct na werktijd;
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
 • Véél mogelijkheden om gastcolleges te geven op scholen, je professionele netwerk uit te breiden en veel aan personal branding te doen.

Interesse?

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met onze Online Marketing Manager Ramez Khader via [email protected] of 076 – 736 0600.

Bij vragen over het werken bij Fingerspitz en onderdeel zijn van Handpicked Agencies, neem contact op met onze Recruiter Lotte van de Plasse op 06 – 43279465 of [email protected]

Lotte van de Plasse
Recruiter

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.