Teamlead Digital Marketing & Strateeg Rotterdam

Op zoek naar een volgende stap als strateeg binnen digital marketing? Maak kennis met Fingerspitz. Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven online marketing bureau, award winning, ambitieus en vooral ook erg gezellig! Samen Super Slimme Marketing!

Gevestigd in Breda, Eindhoven en vanaf heden ook in Rotterdam, bij ons zusterbedrijf IN10 in het pand. We zoeken een Digital Marketing Strateeg met leidinggevende skills. Een kartrekker voor deze nieuwe vestiging. Voel jij je aangesproken en ben jij klaar voor de volgende stap? Wij staan te popelen om jou te mogen ontmoeten!

32 tot 40 uur · Rotterdam

Wat doe je als Teamlead Digital Marketing & Strateeg bij Fingerspitz?

Als Digital Marketing Strateeg ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf. Neem zeker ook eens een kijkje op ons Youtube-kanaal, dan krijg je een indruk van werkwijze en strategieën. 

Digital marketing, content en data & automation. Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Fingerspitz. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Dit in de ideale mix, afgestemd op de diverse klanten en markten. 

Met deze combinatie van Online Marketing activiteiten ga jij aan de slag om mooie online resultaten te creëren vanuit ons nieuwe kantoor te Rotterdam. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers. Het team in Rotterdam zal in de startfase 4 personen groot zijn waarin alle expertises van Fingerspitz terug te vinden zijn. Uiteraard zijn alle 50 collega’s in Breda en Eindhoven binnen handbereik. Door onze digitale manier van werken, heb je altijd alle kennis dichtbij. 

In de rol als Digital Marketing Strateeg begeleid je een klant en het bijbehorende project vanuit strategisch oogpunt naar de doelstelling toe. Jij houdt de strategie goed in de gaten en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier wordt ingezet. Dat doe je uiteraard om de klantdoelstellingen op de juiste manier te behalen.

Jij hebt de touwtjes in handen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je organiseert en begeleid strategische meetings, zorgt ervoor dat de verschillende deliverables op tijd worden opgeleverd en bepaalt wat er op de backlog komt. Dit alles doe je om samen met jouw team en met de klant het einddoel te bereiken.

Jij bent iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die heb je als Digital Marketing Strateeg bij ons. Je hebt ervaring met klantcontact, en bent daar uiteraard een kei in. Daarnaast heb je ervaring opgedaan met het managen van projecten binnen het digitale vakgebied.

Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten voor een klant wilt halen, samen met je collega’s. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan, je werkt graag planmatig en hebt overzicht.

Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, vernieuwing in je werk, kennis en innovatie; dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer.

Kortom:

 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega.
 • Jij hebt ervaring met projectmanagement en klantcontact.
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Dit team is gevestigd in Breda, Rotterdam en Eindhoven en we komen ook geregeld bij elkaar op bezoek zodat we kennis en projecten uit kunnen wisselen. Daarnaast bieden we: 

 • Een salaris wat passend is bij de markt (DDA), jouw niveau en ervaring; 
 • Een supertoffe werkplek, bij ons zusterbedrijf IN10 in het pand om onze expertises gezamenlijk te versterken;
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • Gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrels;
 • Uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden;
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
 • Een plezierige werksfeer, in een platte organisatie, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
 • Véél mogelijkheden om gastcolleges te geven op scholen, je professionele netwerk uit te breiden en veel aan personal branding te doen;
 • Wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.

Spreekt alles wat je hierboven hebt gelezen je aan?

Solliciteer dan voor 14 Januari 2022.

Bij inhoudelijke vragen, neem zeker contact op met onze collega en Manager Digital Ramez Khader. Hij is bereikbaar via [email protected] of 076-763 06 00.

Heb je vragen over het werken bij Fingerspitz & Handpicked Agencies, dan is onze collega en recruiter Laura Daamen bereikbaar via [email protected] of 06-2829 0145.