Tuurlijk, trainees zoeken we niet voor niets. We zijn op zoek naar toptalent om de online marketing wereld op z’n kop te zetten. Het talent heb je al, nu nog even de nodige basiskennis. Ben je net klaar met je studie, maar heb je nog te weinig kaas gegeten van het échte online marketing werk? Maar weet je zeker dat je dat talent bezit als het over toffe online campagnes en strategieën gaat? En wil jij daarna kans maken op een baan als Paid Advertising Specialist bij onze klant JohnBeerens.com? Wij bieden een instroommoment vanaf januari/februari 2022.

Wij hebben een uniek trainingsprogramma in samenwerking met JohnBeerens.com voor HBO en WO studenten met een waar fingerspitzengefühl. En met trainee bedoelen we eigenlijk niet echt ’trainee’. Je bent echt volledig onderdeel van het team, namelijk. We rekenen op je.

Je krijgt diverse uitdagende online marketing opdrachten en draagt daarmee dus echt bij aan het resultaat en het succes van de klant en in het bijzonder JohnBeerens.com. Natuurlijk kom je om te leren dus wordt je ook vooral heel goed begeleidt door het professionele team om je heen. Na 6 maanden ben je door Fingerspitz klaargestoomd als online marketing specialist met een specialisatie in advertising, en zul je aan de slag gaan als Paid Advertising Specialist bij onze klant JohnBeerens.comDé online beautypartner voor zowel de consument als de professionele salons in de Benelux.

Over JohnBeerens.com

JohnBeerens.com is dé online beauty webshop met meer dan 10.000 haar- & beautyproducten van vooruitstrevende merken van hoge kwaliteit.
Het enthousiaste team van JohnBeerens.com zorgt er, samen met haar leveranciers, voor dat haar klanten met innovatieve en betrouwbare producten helemaal happy zijn met hun looks door daarover optimaal advies te verkrijgen en de beste producten te kunnen bestellen. Zij streven ernaar om niet alleen ‘the needs’ maar ook ‘the wants’ te leveren en net dat beetje extra service en experience te bieden wat online shoppen zo leuk maakt. 

JohnBeerens.com wil voor haar klanten de eerste keuze zijn en voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever! Je komt terecht in een snel groeiend familiebedrijf met een jong en dynamisch topteam en een informele sfeer.

Wie ben jij?

Je bent net, of bijna, HBO of WO afgestudeerd en hebt een relevante opleiding genoten. Denk dan bijvoorbeeld aan de opleiding Marketing Management en Digitale Media, de opleiding Media & Entertainment of E-travel, of een minor online marketing. Heb je een andere achtergrond maar simpelweg een eindeloze interesse voor online marketing, dan is dat zeker geen probleem. En natuurlijk heb je al enige praktijkervaring of geëxperimenteerd met online marketing. Logisch, want je bent super leergierig. Net als wij!

Daarnaast ben je zelfstandig en ambitieus. Je pakt deze kans met beide handen aan en je doet er alles aan om te slagen. Je komt met nieuwe ideeën en neemt het initiatief. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en in een team kan werken. Je bent open en behulpzaam, en voor collega’s en klanten makkelijk te benaderen.

Over het trainingsprogramma van Fingerspitz in samenwerking met JohnBeerens.com (6 maanden)

Vanaf januari / februari 2022 begint er voor jou een periode van 6 maanden waarin je wordt klaargestoomd voor het vak van online marketing met een focus op advertising. Je kunt meteen even wennen aan een fulltime functie. Na deze periode beheers je alle basisbeginselen, met een focus op paid advertising. Alle aspecten komen daarbij aan bod, zoals bijvoorbeeld:

 • Growth Marketing
 • Google Ads
 • Marketplaces
 • (Social media) advertising
 • Conversie optimalisatie
 • Google Analytics

En ga zo maar door!

 • In het trainingsprogramma ben je 1 dag per week aanwezig bij JohnBeerens.com in Goirle, je leert je collega’s en de omgeving bij JohnBeerens.com alvast kennen. Daarnaast voer je al werkzaamheden voor JohnBeerens.com uit!
 • De overige 4 dagen ben jij aanwezig bij Fingerspitz in Breda. Op deze dagen ben je 50% van je tijd aan het leren door middel van trainingssessies via ons eigen e-learning systeem, workshops en webinars. Je krijgt veel praktijkopdrachten en je werkt met een van de online marketing teams van Fingerspitz mee. Je wordt namelijk onderdeel van het team en assisteert onze marketeers.
 • Jouw ervaring bij Fingerspitz kun jij vervolgens goed inzetten in jouw rol als Paid Advertising Specialist bij JohnBeerens.com! 

Wat ga je doen als Paid Advertising Specialist bij JohnBeerens.com? 

Na succesvolle afronding van het trainingsprogramma bij Fingerspitz, zul je full time aan de slag gaan bij JohnBeerens.com:  

 • Je wordt er vrolijk van tegen een zo laag mogelijke CPS zoveel mogelijk relevant verkeer naar de website te sturen. 
 • Je vertaalt de bedrijfsdoelstellingen en marketingacties door naar o.a. Google Ads, Marketplaces en Social Ads.
 • Je kent de ins en outs van Google Ads en Bing Ads en weet hoe je hier continu in kan verbeteren en het rendement kan vergroten.

Wat heeft JohnBeerens.com jou te bieden?

 • Een afwisselende baan bij één van de succesvolste beauty webshops van Nederland!
 • Een prettige werksfeer met gedreven collega’s (50/50 M/V) en samenwerkingspartners.
 • Een dynamisch bedrijf.
 • Een spiksplinternieuw pand met o.a. een bar, biljart en een gym met de beste apparatuur van Technogym!
 • De kans om je te ontwikkelen en te groeien, juist door het innovatieve karakter en persoonlijke coaching van JohnBeerens.com.
 • En uiteraard krijg je een aantrekkelijke personeelskorting bij JohnBeerens.com 🙂

Nieuwsgierig geworden? 

We staan te popelen om je te leren kennen. Stuur je motivatie en CV dus door naar ons via onderstaande knop. Toch nog vragen? Neem dan even contact op, op 076- 763 06 00 of met onze Campus Recruiter Lotte van de Plasse op 0643279465 of [email protected]

Het sollicitatieproces 

Het proces bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats bij Fingerspitz met Ramez Khader (Online Marketing Manager). Het tweede gesprek zal plaatsvinden fysiek op locatie bij JohnBeerens.com. We vinden het belangrijk dat je een beeld krijgt in wat voor omgeving en met welke mensen je komt te werken. 


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.