Trainee Online Marketing

Ben jij de nieuwe Fingerspitzer in spé?

Tuurlijk, trainees zoeken we niet voor niets. We zijn op zoek naar toptalent om de online marketing wereld op z’n kop te zetten. Het talent heb je al, nu nog even de nodige basiskennis.

Ben je net klaar met je studie, maar heb je nog te weinig kaas gegeten van het échte online marketing werk? Maar weet je zeker dat je dat talent bezit als het over toffe online campagnes en strategieën gaat?

Wij hebben een traineeprogramma voor HBO en WO studenten met een waar fingerspitzengefühl. En met trainee bedoelen we eigenlijk niet echt ’trainee’. Je bent echt volledig onderdeel van het team, namelijk. We rekenen op je.

Je krijgt diverse uitdagende online marketing opdrachten en draagt daarmee dus echt bij aan het resultaat en het succes van de klant.

Natuurlijk kom je om te leren dus wordt je ook vooral heel goed begeleidt door het professionele team om je heen. Je deelt ook mee aan een totaal van 8 leerzame en interactieve trainingen, welke worden gegeven door professionals uit het vak. Na 6 maanden ben je opgeleid als online marketing specialist en door alle praktijkervaring klaar voor het échte werk. Misschien wel bij Fingerspitz?

Wie ben jij?

Je bent net, of bijna, HBO of WO afgestudeerd en hebt een relevante opleiding genoten. Denk dan bijvoorbeeld aan de opleiding Marketing Management en Digitale Media, de opleiding Media & Entertainment of E-travel, of een minor online marketing. Heb je een andere achtergrond maar simpelweg een eindeloze interesse voor online marketing, dan is dat zeker geen probleem. En natuurlijk heb je al enige praktijkervaring of geëxperimenteerd met online marketing. Logisch, want je bent super leergierig. Net als wij!

Daarnaast ben je zelfstandig en ambitieus. Je pakt deze kans met beide handen aan en je doet er alles aan om te slagen. Je komt met nieuwe ideeën en neemt het initiatief. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en in een team kan werken. Je bent open en behulpzaam, en voor collega’s en klanten makkelijk te benaderen.

Programma

Tijdens deze periode word je binnen 6 maanden klaargestoomd voor het vak van online marketing specialist. Je kunt meteen even wennen aan een fulltime functie. Na deze periode beheers je alle basisbeginselen. Alle aspecten komen daarbij aan bod, zoals bijvoorbeeld:

 • Online strategie
 • Google AdWords
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Conversie optimalisatie
 • Social media (advertising)
 • Google Analytics
 • HTML / CSS
 • En ga zo maar door!

Je volgt verschillende trainingssessies, workshops en webinars. De ene keer over YouTube ads, de andere keer over Eyetracking. Daarnaast, waar je waarschijnlijk het meest van leert, krijg je veel praktijkopdrachten. Je wordt namelijk onderdeel van het team en assisteert onze marketeers.

Vergoeding

Je ontvangt een trainee- en reiskostenvergoeding. Daarnaast, met een beetje hulp van jezelf, heb je aan het einde van deze periode je Google AdWords, Analytics en Facebook certificaten, maar ook Bing en ga zo maar verder. Bij een succesvolle voortgang krijg je een contract aangeboden.

Oh, en we bieden je nog veel meer interessants. Komt ‘ie:

 • volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • gezamenlijke lunch – en op vrijdag van de beste broodjeszaak van Breda/Eindhoven
 • iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten;
 • supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!) waarbij je het zo laat – of vroeg – mag maken als je wilt;
 • uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden aan het einde van je traineeship;
 • een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
 • wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.

Nieuwsgierig geworden?

Eigenlijk moet je ons gewoon even mailen. Dan vertellen we je meer over onze organisatie, het trainingsprogramma en je taken: opleidingen@handpickedagencies.com.

Meteen solliciteren? Dat kan via de knop hieronder! We staan te popelen om je te leren kennen.

Lotte van de Plasse
Campus recruiter


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.