Vacature Account Manager Digital Marketing (Breda/Eindhoven/Rotterdam)

Ben je op zoek naar een volgende stap in jouw loopbaan binnen digital marketing? Zoek niet verder en maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als Account Manager Digital Marketing ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf.

Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten! Fingerspitz is op zoek naar een Account Manager Digital Marketing met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime digital marketing functie. Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten?

BREDA-EINDHOVEN-ROTTERDAM

The next step: Account Manager Digital Marketing bij Fingerspitz

Zo, dat is een mond vol. Maar wat doe je nou eigenlijk in de rol als Account Manager Digital Marketing? Online marketing, content, data & automation… Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Fingerspitz. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Een super toffe afwisseling! 

Met deze combinatie van Online Marketing activiteiten ga jij aan de slag om mooie online resultaten te creëren voor ons diverse klantportfolio. Jij hebt hierin de focus op het klantcontact en je managet de projecten. Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt en uiteraard dat (deel)projecten en gemaakte afspraken op tijd worden opgeleverd. De klantdoelstellingen heb jij altijd scherp en jij krijgt het voor elkaar dat de juiste taken op de backlog staan, zodat deze doelstellingen behaald worden. Uiteraard bewaak je de backlog vervolgens, om te checken of alles loopt zoals gepland.

Als Account Manager Digital Marketing staan een goede klantrelatie en -tevredenheid voorop. Met verschillende klanten spar jij over de strategie, om zo samen grote stappen te kunnen zetten. De uitvoering van de taken gebeurt vervolgens gedeeltelijk door jou zelf of door iemand uit je team. De focus in je rol als Account Manager ligt weliswaar op het onderhouden van klantcontact, bewaken van de strategie en vormgeven van de backlog.

Als Account Manager Digital Marketing bij
Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die heb je als Account Manager Digital Marketing bij ons. Jij krijgt een kick van het in goede banen leiden van projecten en klantcontact is voor jou geen vreemde zaak. Jij vindt het ontzettend belangrijk om het contact met je klanten warm te houden en ze vooruit te helpen. 

Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten voor een klant wilt halen, samen met je collega’s. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan van Digital Marketing activiteiten. Je werkt graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, vernieuwing in je werk, kennis en innovatie; dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer. 

Kortom:

 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega.
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.
 • Jij neemt graag het heft in eigen handen. Bent een doorpakker en neemt vaak het voortouw in de groep.
 • Jij houdt wel van een spelletje en vindt winnen belangrijk. Je hebt namelijk een hekel aan verliezen.
 • Jij bent die vriendelijke eikel die het wél durft te zeggen als je denkt dat het anders moet. Je bent sociaal intelligent, maar neemt geen blad voor de mond.
 • Jij bent ontzettend leergierig. Verdiept je vaak in nieuwe trends, ontwikkelingen enzovoorts. Je wilt jezelf continu verbeteren en vindt het leuk om bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling.
 • Jij stelt jezelf bescheiden en kwetsbaar op naar zowel klanten als collega’s. Je hebt niet de illusie dat je er al bent en je gaat goed om met feedback. Gaat er iets mis? Dan durf je dit te bespreken of om hulp te vragen.
 • Jij vindt online marketing ontzettend interessant!

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. Verder:

 • Zorgen wij ervoor dat onze klanten zoals Nespresso en Bruynzeel Keukens iedere dag groeien.
 • Zijn wij meermaals uitgeroepen tot het beste bureau van Nederland en hebben een volle (internationale) prijzenkast.
 • Zoeken wij continu naar nieuwe inspiratie, kansen, ontwikkelingen en experimenten. Alles om nóg slimmer te worden.
 • Ondersteunen en coachen wij je persoonlijke ontwikkeling. We geloven écht in jou en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Spreken we openlijk over elkaars successen en mislukkingen. Bij ons is feedback geen optie, hét moet. Hierdoor vertrouwen we elkaar door en door.
 • Ondersteunen en coachen wij je persoonlijke ontwikkeling. We geloven écht in jou en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Bieden we je een leerzame omgeving met (eigen) cursussen, trainingen, kennissessies en slimme collega’s.
 • Hebben we een bijzonder tof kantoor en een geweldige sfeer. Samen lunchen, pingpongen, FIFA spelen en legendarische feestjes!

Nieuwsgierig geworden?

Eigenlijk moet je gewoon even mailen. Dan vertellen we je meer over onze organisatie en de functie: [email protected]

Laura Daamen
Recruitment Coördinator

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.