Vacature Account Manager Digital Marketing (Breda/Eindhoven/Rotterdam)

Ben je op zoek naar een volgende stap in jouw loopbaan binnen digital marketing? Zoek niet verder en maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als Account Manager Digital Marketing ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf.

Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten! Fingerspitz is op zoek naar een Account Manager Digital Marketing met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime digital marketing functie. Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten?

BREDA-EINDHOVEN-ROTTERDAM

The next step: Account Manager Digital Marketing bij Fingerspitz

Zo, dat is een mond vol. Maar wat doe je nou eigenlijk in de rol als Account Manager Digital Marketing? Online marketing, content, data & automation… Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Fingerspitz. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Een super toffe afwisseling! 

Met deze combinatie van Online Marketing activiteiten ga jij aan de slag om mooie online resultaten te creëren voor ons diverse klantportfolio. Jij hebt hierin de focus op het klantcontact en je managet de projecten. Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt en uiteraard dat (deel)projecten en gemaakte afspraken op tijd worden opgeleverd. De klantdoelstellingen heb jij altijd scherp en jij krijgt het voor elkaar dat de juiste taken op de backlog staan, zodat deze doelstellingen behaald worden. Uiteraard bewaak je de backlog vervolgens, om te checken of alles loopt zoals gepland.

Als Account Manager Digital Marketing staan een goede klantrelatie en -tevredenheid voorop. Met verschillende klanten spar jij over de strategie, om zo samen grote stappen te kunnen zetten. De uitvoering van de taken gebeurt vervolgens gedeeltelijk door jou zelf of door iemand uit je team. De focus in je rol als Account Manager ligt weliswaar op het onderhouden van klantcontact, bewaken van de strategie en vormgeven van de backlog.

Als Account Manager Digital Marketing bij
Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die heb je als Account Manager Digital Marketing bij ons. Jij krijgt een kick van het in goede banen leiden van projecten en klantcontact is voor jou geen vreemde zaak. Jij vindt het ontzettend belangrijk om het contact met je klanten warm te houden en ze vooruit te helpen. 

Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten voor een klant wilt halen, samen met je collega’s. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan van Digital Marketing activiteiten. Je werkt graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, vernieuwing in je werk, kennis en innovatie; dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer. 

Kortom:

 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega.
 • Jij hebt ervaring met het managen van projecten en weet dat klantcontact met het oog op een goede klantrelatie erg belangrijk is.
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. En we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
 • Gezamenlijke lunch – en op vrijdag van de beste broodjeszaak uit de buurt
 • Iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten
 • Supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!)
 • Persoonlijk opleidingspotje voor bijvoorbeeld boeken, events en workshops
 • Uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden
 • Een plezierige werksfeer, in een platte organisatie, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan
 • Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera
 • Véél mogelijkheden om gastcolleges te geven op scholen, je professionele netwerk uit te breiden en veel aan personal branding te doen
 • Wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team

Nieuwsgierig geworden?

We staan te popelen om je te leren kennen. Vul dus alsjeblieft dit formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Toch nog vragen? Neem dan even contact op met Johan van den Berg via de mail: [email protected]

Johan van den Berg
HR-adviseur

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.