Vacature Account Strateeg Digital Marketing (Breda/Eindhoven/Rotterdam)

Op zoek naar een volgende stap als strateeg binnen digital marketing? Maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als Digital Marketing Strateeg ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf. Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten!

Fingerspitz is op zoek naar een Account Strateeg Digital Marketing met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime digital marketing functie. Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten? Wij staan te popelen om je te ontmoeten!

BREDA-EINDHOVEN-ROTTERDAM

Jouw rol als Account Strateeg Digital Marketing bij Fingerspitz:

Digital marketing, content, data & automation… Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Fingerspitz. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Ontzetted variërend dus!

Met deze combinatie van Online Marketing activiteiten ga jij aan de slag om mooie online resultaten te creëren voor ons diverse klantportfolio. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers. In de rol als Digital Marketing Strateeg begeleid je een klant en het bijbehorende project vanuit strategisch oogpunt naar de doelstelling toe. Jij houdt de strategie goed in de gaten en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier wordt ingezet. Dat doe je uiteraard om de klantdoelstellingen op de juiste manier te behalen.

Jij hebt de touwtjes in handen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je organiseert en begeleid strategische meetings, zorgt ervoor dat de verschillende deliverables op tijd worden opgeleverd en bepaalt wat er op de backlog komt. Dit alles doe je om samen met jouw team en met de klant het einddoel te bereiken.

Als Digital Marketing Strateeg bij
Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die heb je als Account Strateeg Digital Marketing bij ons. Je hebt ervaring met klantcontact, en bent daar uiteraard een kei in. Daarnaast heb je ervaring opgedaan met het managen van projecten. Ervaring met online marketing kanalen is een pre.

Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten voor een klant wilt halen, samen met je collega’s. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan, je werkt graag planmatig en hebt overzicht.

Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, vernieuwing in je werk, kennis en innovatie; dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer. 

Kortom:

 • Jij neemt graag het heft in eigen handen. Bent een doorpakker en neemt vaak het voortouw in de groep.
 • Jij bent die vriendelijke eikel die het wél durft te zeggen als je denkt dat het anders moet. Je bent sociaal intelligent, maar neemt geen blad voor de mond.
 • Jij bent ontzettend leergierig. Verdiept je vaak in nieuwe trends, ontwikkelingen enzovoorts. Je wilt jezelf continu verbeteren en vindt het leuk om bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling.
 • Jij houdt wel van een spelletje en vindt winnen belangrijk. Je hebt namelijk een hekel aan verliezen.
 • Jij stelt jezelf bescheiden en kwetsbaar op naar zowel klanten als collega’s. Je hebt niet de illusie dat je er al bent en je gaat goed om met feedback. Gaat er iets mis? Dan durf je dit te bespreken of om hulp te vragen.
 • Jij vindt online marketing ontzettend interessant!

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. Verder:

 • Zorgen wij ervoor dat onze klanten zoals Nespresso en Bruynzeel Keukens iedere dag groeien.
 • Zijn wij meermaals uitgeroepen tot het beste bureau van Nederland en hebben een volle (internationale) prijzenkast
 • Zoeken wij continu naar nieuwe inspiratie, kansen, ontwikkelingen en experimenten. Alles om nóg slimmer te worden.
 • Ondersteunen en coachen wij je persoonlijke ontwikkeling. We geloven écht in jou en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Spreken we openlijk over elkaars successen en mislukkingen. Bij ons is feedback geen optie, hét moet. Hierdoor vertrouwen we elkaar door en door.
 • Bieden we je een leerzame omgeving met (eigen) cursussen, trainingen, kennissessies en slimme collega’s.
 • Hebben we een bijzonder tof kantoor en een geweldige sfeer. Samen lunchen, pingpongen, FIFA spelen en legendarische feestjes!

Nieuwsgierig geworden?

Klinkt goed? Hit the button en solliciteer. Dan komen we daarna snel bij je terug!

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met onze Sales Manager Alwin Klaassen via [email protected] 076 763 0600.

Bij vragen over het werken bij Fingerspitz en onderdeel zijn van Handpicked Agencies. Neem contact op met onze Recruiter Lotte van de Plasse op 06-43279465 of [email protected]

Lotte van de Plasse
Recruiter


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.