Vacature CRO consultant (Breda/Eindhoven)

Zie jij altijd mogelijkheden voor verdere conversie optimalisatie? Maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als CRO Consultant ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf. Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten! Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten? Fingerspitz is op zoek naar een CRO expert met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime search functie!

BREDA-EINDHOVEN

Wat doe je als CRO Consultant bij Fingerspitz?

Digital marketing, content, data & automation… Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Fingerspitz. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Jij kent het online marketing speelveld goed, maar blinkt uit in CRO en personalisatie. Binnen de combinatie van Online Marketing activiteiten die wij aanbieden, ga jij je met name bezig houden met de conversie optimalisatie vraagstukken van onze klanten. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers en kan je ook nog bezig zijn met alle andere Online Marketing disciplines. Je kan door een week heen ook met SEO, SEA, CRO en social campagnes bezig zijn. Je hebt vaak wekelijks contact met de klanten voor wie jij contactpersoon bent en rapporteert je resultaten dan ook direct door. Je hebt elke week ook ruimte voor kennisdeling en kennis opdoen.

Als CRO & Online Marketing Consultant bij Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die heb je als ervaren CRO & Online Marketing Consultant bij ons. Jij bent ook iemand die graag bezig is met het opzetten van sterke hypotheses, goede A/B testen en voor onze klanten begrijpelijke en inspirerende rapportages. Naar die kennis en ervaring zijn wij op zoek. Maar je kent de andere disciplines van Online Marketing ook goed. Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten mogelijk uit de Online Marketing voor een klant wilt halen, met je collega’s. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan van Online Marketing activiteiten. Je werkt ook graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, vernieuwing in je werk en kennis, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer.

Kortom:

 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega.
 • Jij hebt al heel wat conversie trajecten met succes doorlopen en ervaring met meerdere disciplines in Online Marketing.
 • Jij hebt ervaring het opstellen van sterke hypotheses en bijbehorende A/B testen en het analyseren en rapporteren van de resultaten.
 • Jij bent niet bang om uit te zoeken hoe een oplossing technisch in elkaar zit als het gaat om HTML, CSS en Javascript.
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. En we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
 • Gezamenlijke lunch – en op vrijdag van de beste broodjeszaak uit de buurt
 • Iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten
 • Supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!)
 • Persoonlijk opleidingspotje voor bijvoorbeeld boeken, events en workshops
 • Uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden
 • Een plezierige werksfeer, in een platte organisatie, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan
 • Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera
 • Véél mogelijkheden om gastcolleges te geven op scholen, je professionele netwerk uit te breiden en veel aan personal branding te doen
 • Wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team

Nieuwsgierig geworden?

We staan te popelen om je te leren kennen. Vul dus alsjeblieft dit formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Toch nog vragen? Neem dan even contact op met Johan van den Berg via de mail: [email protected]

Johan van den Berg
HR-adviseur

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.