Vacature Digital Marketing Consultant (Breda/Eindhoven/Rotterdam)

Op zoek naar een volgende stap als Digital Marketeer? Maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Digital Marketing bureau. Als Digital Marketing Consultant ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf. Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten! Fingerspitz is op zoek naar een digital marketeer met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime digital marketing functie. Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten?

BREDA-EINDHOVEN-ROTTERDAM

Wat doe je als Digital Marketing Consultant bij Fingerspitz?

Digital marketing, content, data & automation… Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Fingerspitz. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Met deze combinatie van Digital Marketing activiteiten ga jij aan de slag om mooie online resultaten te creëren voor ons diverse klantportfolio. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers. Je kan door een week heen met SEO, SEA, CRO en social campagnes bezig zijn. Je hebt vaak wekelijks contactmet de klanten voor wie jij contactpersoon bent en rapporteert je resultaten dan ook direct door. Je hebt elke week ook ruimte voor kennisdeling en kennis opdoen.

Als Digital Marketing Consultant bij
Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die heb je als ervaren Online Marketing Consultant bij ons. Jij hebt met meer dan één van bovengenoemde disciplines in Digital Marketing ervaring, kan daarmee zelfstandig aan de slag. Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten mogelijk uit de Digital Marketing voor een klant wilt halen, met je collega’s. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan van Digital Marketing activiteiten. Je werkt ook graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, vernieuwing in je werk en kennis, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer. 

Kortom:

 • Jij neemt graag het heft in eigen handen. Bent een doorpakker en neemt vaak het voortouw in de groep.
 • Jij bent die vriendelijke eikel die het wél durft te zeggen als je denkt dat het anders moet. Je bent sociaal intelligent, maar neemt geen blad voor de mond.
 • Jij bent ontzettend leergierig. Verdiept je vaak in nieuwe trends, ontwikkelingen enzovoorts. Je wilt jezelf continu verbeteren en vindt het leuk om bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling.
 • Jij stelt jezelf bescheiden en kwetsbaar op naar zowel klanten als collega’s. Je hebt niet de illusie dat je er al bent en je gaat goed om met feedback. Gaat er iets mis? Dan durf je dit te bespreken of om hulp te vragen.
 • Jij houdt wel van een spelletje en vindt winnen belangrijk. Je hebt namelijk een hekel aan verliezen.
 • Jij vindt online marketing ontzettend interessant!

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. Verder:

 • Zorgen wij ervoor dat onze klanten zoals Nespresso en Bruynzeel Keukens iedere dag groeien.
 • Zijn wij meermaals uitgeroepen tot het beste bureau van Nederland en hebben een volle (internationale) prijzenkast
 • Zoeken wij continu naar nieuwe inspiratie, kansen, ontwikkelingen en experimenten. Alles om nóg slimmer te worden.
 • Ondersteunen en coachen wij je persoonlijke ontwikkeling. We geloven écht in jou en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Spreken we openlijk over elkaars successen en mislukkingen. Bij ons is feedback geen optie, hét moet. Hierdoor vertrouwen we elkaar door en door.
 • Bieden we je een leerzame omgeving met (eigen) cursussen, trainingen, kennissessies en slimme collega’s.
 • Hebben we een bijzonder tof kantoor en een geweldige sfeer. Samen lunchen, pingpongen, FIFA spelen en legendarische feestjes!

Nieuwsgierig geworden?

Eigenlijk moet je gewoon even mailen. Dan vertellen we je meer over onze organisatie en de functie: [email protected]

Laura Daamen
Recruitment Coördinator

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.