Vacature Search Marketing (SEO/SEA) Consultant (Eindhoven/Breda)

Begint en eindigt Online Marketing voor jou met de vindbaarheid en zichtbaarheid? Maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als Online Marketing Consultant ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf. Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten!
Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten? Fingerspitz is op zoek naar een search expert met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime search functie!

EINDHOVEN-BREDA

Wat doe je als Search Marketing (SEO/SEA) Consultant bij Fingerspitz?

Digital marketing, content, data & automation… Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Fingerspitz. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Jij kent het online marketing speelveld goed, maar blinkt uit in Search. Binnen de combinatie van Online Marketing activiteiten die wij aanbieden, ga jij je met name bezig houden met in Search vraagstukken van onze klanten. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers en kan je ook nog bezig zijn met alle andere Online Marketing disciplines. Je kan door een week heen ook met CRO en social campagnes bezig zijn. Je hebt vaak wekelijks contact met de klanten voor wie jij contactpersoon bent en rapporteert je resultaten dan ook direct door. Je hebt elke week ook ruimte voor kennisdeling en kennis opdoen.

Als Search & Online Marketing Consultant bij Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die heb je als ervaren Search & Online Marketing Consultant bij ons. Zoals gezegd voor jou begint en eindigt goede Online Marketing met vindbaarheid en zichtbaarheid, paid of SEO, daar ligt jouw expertise. Naar die kennis en ervaring zijn wij op zoek. Maar je kent de andere disciplines van Online Marketing ook goed. Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten mogelijk uit de Online Marketing voor een klant wilt halen, met je collega’s. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan van Online Marketing activiteiten. Je werkt ook graag planmatig en hebt overzicht.

Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, vernieuwing in je werk en kennis, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer.

Kortom:

 • Jij neemt graag het heft in eigen handen. Bent een doorpakker en neemt vaak het voortouw in de groep.
 • Jij bent die vriendelijke eikel die het wél durft te zeggen als je denkt dat het anders moet. Je bent sociaal intelligent, maar neemt geen blad voor de mond.
 • Jij houdt wel van een spelletje en vindt winnen belangrijk. Je hebt namelijk een hekel aan verliezen.
 • Jij bent ontzettend leergierig. Verdiept je vaak in nieuwe trends, ontwikkelingen enzovoorts. Je wilt jezelf continu verbeteren en vindt het leuk om bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling.
 • Jij stelt jezelf bescheiden en kwetsbaar op naar zowel klanten als collega’s. Je hebt niet de illusie dat je er al bent en je gaat goed om met feedback. Gaat er iets mis? Dan durf je dit te bespreken of om hulp te vragen.
 • Jij vindt online marketing ontzettend interessant!

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. Verder:

 • Zorgen wij ervoor dat onze klanten zoals Nespresso en Bruynzeel Keukens iedere dag groeien.
 • Zijn wij meermaals uitgeroepen tot het beste bureau van Nederland en hebben een volle (internationale) prijzenkast
 • Zoeken wij continu naar nieuwe inspiratie, kansen, ontwikkelingen en experimenten. Alles om nóg slimmer te worden.
 • Ondersteunen en coachen wij je persoonlijke ontwikkeling. We geloven écht in jou en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Spreken we openlijk over elkaars successen en mislukkingen. Bij ons is feedback geen optie, hét moet. Hierdoor vertrouwen we elkaar door en door.
 • Bieden we je een leerzame omgeving met (eigen) cursussen, trainingen, kennissessies en slimme collega’s.
 • Hebben we een bijzonder tof kantoor en een geweldige sfeer. Samen lunchen, pingpongen, FIFA spelen en legendarische feestjes!

Nieuwsgierig geworden?

Eigenlijk moet je gewoon even mailen. Dan vertellen we je meer over onze organisatie en de functie: [email protected]

Laura Daamen
Recruitment Coördinator

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.