Sales Traineeship

Het begin van je ambitieuze carrière

Ga snel naar:

Ben je op zoek naar een traineeship op het gebied van Sales? En heb jij affiniteit met Online Marketing? Wil je leren van het beste bureau van Nederland? Fingerspitz wint jaar op jaar de grootste (inter)nationale vakprijzen binnen.

Als Sales Trainee ben je nooit uitgeleerd. Weet je zeker dat je over sales talent bezit? Ben je zelfverzekerd, een harde werker, resultaatgericht en leergierig? Wil je altijd winnen? Maak jezelf klaar voor de toekomst en volg ons sales traineeship.

Full-time / Part-time – Breda

Programma

Ons sales traineeship, gericht op HBO en WO studenten, biedt je een leer-werk opleiding in sales, datagedreven marketing en het stimuleren van bedrijfsgroei. Als trainee ben je een volwaardig lid van het team.

Je krijgt de kans om te werken aan diverse uitdagende opdrachten, en draagt direct bij aan de resultaten en het succes van ons team.

Uiteraard is jouw voornaamste doel om te leren, dus je kunt rekenen op uitstekende begeleiding van het ervaren team om je heen. Na zes maanden ben je opgeleid tot sales development representative en klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Misschien wel bij ons?

Wat vertellen onze (oud) trainees?

Wat ga je doen tijdens het Sales traineeship bij Fingerspitz?

Je gaat aan de slag met ons e-learning systeem en je krijgt training en coaching in sales, bijvoorbeeld op het gebied van gesprekstechnieken. De eerste maanden staan vooral in het teken van het ontwikkelen van de juiste (sales) skills en het leren kennen van onze organisatie. Wij leiden je op tot een ware sales professional.

Vervolgens ga je natuurlijk ook echt in de praktijk aan de slag. Je gaat binnen Fingerspitz ervaring opdoen in zowel business development als account management.

Met business development bedoelen wij alles wat te maken heeft met het genereren van leads, leadopvolging en leadkwalificatie. Daarnaast is er ook ruimte om de business developer te ondersteunen met het organiseren van (klant / new business events) en meedenken over campagnes ten behoeve van leadgeneratie.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en na een succesvol sales traineeship krijg je een jaarcontract aangeboden.

Ben je nog niet overtuigd?

  • Volg een leerzaam programma van 6 maanden.
  • Fingerspitz beschikt over 10 jaar ervaring in talentontwikkeling.
  • Via ons eigen e-learning systeem krijg je inzicht in je persoonlijke groeitraject.
  • Leer alles op het gebied van Growth Marketing, Search, CRO, Social Media en nog veel meer.
  • Ontplooi jezelf tot een sales professional in digitale marketing en neem deel aan talrijke trainingen gericht op soft skills.
  • Verdien diploma’s en certificaten.
  • Grote kans op een baan bij een award winning agency.
  • Werk mee aan deze topmerken:

Ok, ik ben al overtuigd. Laat me solliciteren!

Wie ben jij?

  • Jij bent net of bijna afgestudeerd aan minimaal een HBO opleiding in een commerciële richting, denk hierbij in de richting van Marketing, Commerciële Economie of International Business;
  • Je hebt een bovengemiddelde interesse in Sales en Account Management;
  • Je hebt affiniteit met online marketing;

Daarnaast ben je vooral proactief, resultaatgericht en ambitieus. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en in een team kan werken. Je zit niet vaak stil en bent daadkrachtig.

Wat bieden we je?

Je ontvangt een sales trainee-vergoeding van 2350 euro per maand en een reiskostenvergoeding.

De locatie van je traineeship, Breda of Eindhoven, hangt af van waar je woont. Met jouw inzet en toewijding kun je tegen het einde van het traineeship jouw Google Ads, Analytics en Meta certificaten behalen, en ook sales gerelateerde cursussen. Na een succesvolle afronding van het traineeship bieden we je een contract aan met verbeterde arbeidsvoorwaarden.

Maar er is meer! Hier zijn een paar andere dingen die we je bieden:

  • Coaching en aandacht voor je persoonlijk ontwikkeling;
  • Leer de kneepjes van het vak met een ervaren en vooruitstrevend salesteam;
  • Ruime gelegenheid voor creatieve inbreng en initiatief;
  • Gezamenlijke lunch, en op vrijdagen serveren we broodjes van de beste broodjeszaak;
  • Tijdens elke pauze kun je pingpongen, PlayStation spelen, tafelvoetbal spelen, of gewoon even naar buiten gaan;
  • Een gezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!);
  • Uitstekende mogelijkheden voor groei en ontwikkeling na je traineeship;
  • Wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de marketing en sales.

Solliciteer direct

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer begint het traineeship?
De precieze aanvangsdatum voor het traineeship kan in overleg worden bepaald. We bespreken graag samen met jou welk moment voor jou en voor ons uitkomt.

Hoe lang duurt een traineeship?
Een traineeship beslaat een periode van 6 maanden. Na een succesvolle afronding en voortgang, wordt je een contract voorgesteld met vernieuwde arbeidsvoorwaarden.

Waar doorloop ik het sales traineeship?
De locatie van het traineeship kan Breda of Eindhoven zijn, afhankelijk van waar je woont en de beschikbaarheid binnen de teams. We zullen dit samen met jou bespreken.

Wat zijn de onderdelen die ik leer?
Het traineeship bestaat uit zowel vaktechnische als soft-skill modules. Je leert in de praktijk. Werkt mee. Maar volgt ook trainingen en e-learnings. Zowel over online marketing als over sales natuurlijk. Denk aan strategie, gesprekstechnieken, salesvaardigheden enzovoorts.

Nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen?

Eigenlijk moet je ons gewoon even mailen. Dan vertellen we je meer over onze organisatie, het trainingsprogramma en je taken: opleidingen@handpickedagencies.com.

Lotte van de Plasse
Campus recruiter