Marktonderzoek

Ontdek je snelste route naar succes met marktonderzoek

Weg met dat onderbuikgevoel, jij wilt zo veel mogelijk inzicht in je klanten. In hoe ze denken en waar ze behoefte aan hebben. Wat zijn hun voorkeuren? En hoe bereik je ze?

Marktonderzoek is je beste vriend, met de sleutel tot gegarandeerd resultaat. Of het nu gaat om de lancering van een nieuw merk of product. Of als je je bestaande marketing wilt optimaliseren. Marktonderzoek vertelt hoe je effectieve vervolgstappen zet.

Hoe je inzicht krijgt in succesvolle vervolgacties 

Jouw doelstellingen en je vraagstuk zijn ons vertrekpunt. Customer journey of product-market fit onderzoek zijn o.a. bekend terrein voor ons. Maar we bewegen mee met jouw situatie en verwerken je gewenste vragen. Zo komen we tot een op maat gemaakt plan. Met de perfecte mix aan onderzoeksmethoden voor jouw bedrijf.

We gebruiken drie manieren:

  • Interviews: om onderliggende doelen en motivaties te achterhalen, met de focus op hoe en waarom.
  • Online vragenlijsten: om een grotere doelgroep te onderzoeken met generaliseerbare resultaten.
  • Deskresearch: om snel de markt en je doelgroep in kaart te brengen. 

En zo ontdekken we hoe jouw bedrijf het snelste maximale resultaten boekt:

Waarom klanten met Fingerspitz werken?

  • Begeleiding van ervaren experts op het gebied van e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. 50 collega’s werken keihard voor maximale resultaten.
  • We zijn flexibel, multidisciplinair en werken volgens een hypothese-gedreven groeistrategie. Dat betekent veel experimenteren en streven naar 1% groei iedere dag.
  • Innovatiekracht! Fingerspitz is de laatste jaren 4 keer bekroond als beste bureau van Nederland. Samen met onze klanten winnen we de meest creatieve en innovatieve cases.
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6.

Onze marktonderzoeken leiden tot langdurige en award-winnende samenwerkingen. Bekijk onze prijzenkast.

Wat wil je vandaag doen?

1. Jullie inschakelen als marktonderzoekers

Ben je benieuwd wat onze marktonderzoekers voor je kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen er zo achter!

2. Meer weten over jullie aanpak

Het is ons doel om samen met onze klanten iedere dag 1% te groeien. Aan de hand van datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten. Lees hier meer over Growth Marketing. Of word lid van onze Growth Lab community. En vergeet niet onze Growth Marketing Cursus!

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze cases.