Marketplaces

Opvallen en verleiden in online winkeletalages

Jouw product wil je onder de aandacht brengen. Zoveel mogelijk kopers verleiden op het perfecte moment. Om zo nog meer conversies en omzet te realiseren. Oja, zonder dat dit ten koste gaat van sales uit je eigen domein natuurlijk.

Pak ze in wanneer de koopdrang hoog ligt. Beïnvloed degene die in de markt is door voor hen juiste aanbieder te zijn. Hoe? Via online marketplaces. 

Hoe we jou helpen in dit verleidingsproces?

Where to begin? Geen stress. Onze marketeers helpen en gaan voor jou all-in.

Zo inventariseren we de meest interessante marketplaces. Via het advertentieplatform van de gekozen online marketplace gaan we van start. Vanuit jouw digitale aanvalsplan maken we keuzes. Welk product pakt marge met een goede advertentie? Wat is de meest effectieve targeting, in combinatie met welke zoektermen en dynamic pricing? Tot slot matchen we de beste rubriek. 

Als we het budget instellen, tracken we proactief de performance van de advertentie. Daar spelen wij slim op in! Experimenteren en leren.

En wil je graag aanpassingen doen in de advertentie of in je kosten? No problem, dat is zo gefixt. Je stapt makkelijk in en adverteert flexibel. Samen met jou trekken we aan de nodige groeihendels

Waarom klanten voor Fingerspitz kiezen?

  • We zijn flexibel, multidisciplinair en werken vanuit een Growth Audit volgens een hypothese-gedreven groeistrategie. Dat betekent veel experimenteren en streven naar 1% groei iedere dag.
  • We zijn Gold Partner Channable. Wat dat betekent voor jou? Fingerspitz is één van de meest gespecialiseerde bureaus in adverteren.
  • Fingerspitz werkt actiematig. Alles wat nodig is om jouw doel te behalen, zetten we in… Van digitale strategie naar online marketing. Tot data, creativiteit & technologie.
  • Innovatiekracht! Fingerspitz is de laatste jaren 4 keer bekroond als beste bureau van Nederland. Samen met onze klanten winnen we de meest creatieve en innovatieve cases.
  • Natuurlijk ontvang je begeleiding van ervaren experts. We werken keihard om jou te laten groeien! Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6.

Onze aanpak leidt tot langdurige en succesvolle samenwerkingen. Bekijk onze prijzenkast!

Wat wil je doen?

1. Samenwerken met jullie

Benieuwd wat onze experts voor jou kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen er zo achter!

2. Meer weten over jullie aanpak

Het is ons doel om samen met onze klanten iedere dag 1% te groeien. Aan de hand van datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten. Lees hier meer over growth marketing. Of word lid van onze Growth Lab community. En vergeet niet onze Growth Marketing Cursus!

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze cases.