Bedrijfsgroei & consultancy

De kracht van
stoïcijns groeien

Alle organisaties willen groeien. Meer omzet en winst. En marketing moet helpen bij het verhogen van die omzet. Zo simpel is het, toch? Helaas niet.

Groei is van meer factoren afhankelijk dan alleen de juiste inzet van marketing. Achter welke groeihendels zit de jackpot verstopt? Dat ontdekken onze strategen via een Growth Audit, samen met jou.

Hoe komen we samen tot een succesvolle groeiformule?

Groei hangt niet alleen af van data, creativiteit en innovatie. Wat nog meer belangrijk is om succes te realiseren?  De mensen binnen jouw organisatie en het team wat je nodig hebt. Want zolang zij niet mee bewegen, zal groeien niet lukken. 

Samen met jou ontleden we de groeiformule van je organisatie. Wat zijn je successen en mislukkingen? Waar zit de potentie om te groeien? Fingerspitz kijkt met jou naar de uitdagingen. Met als doel om jullie businessmodel te laten vliegen. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Hoe volwassen is jouw organisatie?

Om jouw groeikansen in kaart te brengen, hebben we een model ontwikkeld: de Digital Growth Grader. Jouw bedrijf beoordelen we op vijf onderdelen:

  • Klant: in hoeverre weet je wie jouw (ideale) klant, en dus de doelgroep, is? En weet je die doelgroep ook te bereiken?
  • Organisatie: werken medewerkers en afdelingen goed samen? Zijn individuen en teams flexibel? Hoe staat het met de technische skills?
  • Strategie: zijn de visie, missie en organisatiedoelstellingen duidelijk? Hoe dragen online efforts bij aan het behalen van die doelstellingen?
  • Techniek: in hoeverre wordt technologie omarmd? Zijn tools en capaciteit schaalbaar, maar ook flexibel inzetbaar? Hoeveel automatiseer je al?
  • Marketing: meet je alle relevante data? Sluiten je middelen aan op de bedrijfsdoelstellingen? En wat is de kwaliteit van je huidige content?

Benieuwd naar de groeipotentie van jouw organisatie? Bel ons. Of kom langs voor een goed gesprek.

Wat krijg jij in een samenwerking met Fingerspitz?

  • Ervaren consultants met kennis van e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6
  • Onze aanpak is op maat. We ontwikkelen een plan aan de hand van wat jij nodig hebt op het gebied van analyses, inspirerende sessies en workshops. 
  • Wij zijn de nuchterheid zelve. Wij denken met jou ook de acties uit. Geen dik papierwerk, maar getting things done!

Wat wil je doen?

1. Jullie inschakelen als strategisch partner

Een sparringpartner, een advies met nieuwe inzichten of begeleiding op weg naar groei? Maak een afspraak voor een eerste (telefonische) kennismaking!

2. Meer weten over Fingerspitz

Wij helpen klanten en collega’s groeien. Lees meer over onze growth marketing aanpak. Of word lid van onze Growth Lab community.

3. Neem contact op

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze cases.