Tag Management

Maximaal inzicht zorgt voor maximale resultaten

Maximaal inzicht in het gedrag van je bezoekers. Omdat bijna ieder element van je website meetbaar is. Doordat jij de controle pakt, beweeg je flexibel mee met de gespotte kansen. Verschillende online marketing tools beheren en implementeren is een makkie voor je. En je verbetert zelfstandig waar nodig. Zonder een webdeveloper in te schakelen. Aan de hand van tag management.

Hoe jij het totale inzicht krijgt

Jouw meetplan krijgt vorm doordat we sterke analyses combineren met je doelstellingen. Welke events en conversies meten we? En zijn alle externe scripts juist ingeladen? Of is je data nog verder te verrijken?

Vanuit daar volgt het startschot om Google Tag Manager in te richten. We leveren eenmalig een script aan dat een webdeveloper in een handomdraai op je website plaatst. Maar na implementatie voeg jij zelf gemakkelijk en snel nieuwe scripts toe. En door de juiste tags en triggers signaleer je kansen voor verbetering.

Streef je echt naar een totaalbeeld? Denk dan na over je vervolgstappen in een cookieloze wereld. Zo implementeren we ook server-side Tag Management voor jouw bedrijf. Dan inventariseren we je bezoekersgegevens, waarna we de Google Cloud omgeving opzetten. Check: als de DNS toegang is geregeld, kan alles first-party worden geserveerd. Mocht je je hierin willen verdiepen, lees dan onze blog over server-side tag management.  

Waarom klanten met Fingerspitz werken?

  • Fingerspitz is officieel premium partner van Google. Maar we duiken voor jou ook graag in andere Tag managers!
  • Met onze partner Tracedock gaan we de strijd aan tegen geblokkeerde data, door adblockers, ETP- en ITP technologie.
  • Begeleiding van ervaren data experts op het gebied van e-commerce, business-to-business of direct-to-consumer business. 50 collega’s werken keihard voor maximale resultaten.
  • We zijn flexibel, multidisciplinair en werken volgens een hypothese-gedreven groeistrategie. Dat betekent veel experimenteren en streven naar 1% groei iedere dag.
  • Innovatiekracht! Fingerspitz is de laatste jaren 4 keer bekroond als beste bureau van Nederland. Samen met onze klanten winnen we de meest creatieve en innovatieve cases.
  • Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6.

Onze data aanpak leidt tot langdurige en succesvolle samenwerkingen. Bekijk onze prijzenkast. Verder werken wij samen met de volgende Tag Management tools:

Wat wil je vandaag doen?

1. Jullie inschakelen als data experts

Ben je benieuwd wat onze experts voor je kunnen betekenen? Plan een eerste (telefonische) kennismaking in en we komen er zo achter!

2. Meer weten over jullie aanpak

Het is ons doel om samen met onze klanten iedere dag 1% te groeien. Aan de hand van datagedreven inzichten, verrassende ideeën en slimme experimenten. Lees hier meer over Growth Marketing. Of word lid van onze Growth Lab community. En vergeet niet onze Growth Marketing Cursus!

3. Gewoon contact opnemen

Heb je een vraag over iets anders? Bel ons op 076-7630600 of stuur een berichtje via onze cases.