Display & video

Een succesvolle oplossing verdient volop aandacht. Je wilt namelijk een hoge brand awareness en veel conversies realiseren. Display advertising en video zijn perfect voor het effectief verspreiden van online content!

Het juiste moment, de juiste boodschap

Een display advertising campagne kunnen wij voor je opzetten via het Google netwerk of via onze speciale display tool. Tegenwoordig kan dit heel gericht, op basis van bijvoorbeeld doelgroepen, zoekwoorden of een specifieke website. Zo kun je met real time bidding de juiste boodschap op het juiste moment aan je doelgroep tonen

Ook kun je continu inspringen op de fase in het verkoopproces waarin de klant zich bevindt. Programmatic buying is hier een effectieve methode van. De content van je banner pas je daarop aan, voor maximale effectiviteit Display advertising is daarom ook heel geschikt voor remarketing campagnes.

Hoe gaan we te werk? 

Het bepalen van de juiste strategie is de basis voor display adverteren. Afhankelijk van je doelstellingen en budget ontwikkelen wij vervolgens een campagne op maat. Vervolgens maken we de display advertising banners, kopen we bannerruimte in en optimaliseren en beheren je campagne. Zo blijven je advertenties altijd relevant en effectief. 

De oneindige kansen van video

Wist je dat je tot wel 80% meer conversie kan genereren door het toevoegen van een video op een landingspagina? Wanneer je video slim gebruikt als onderdeel van je marketing strategie kun je zelfs 49% sneller in omzet groeien. Desondanks houden veel bedrijven zich er nog niet mee bezig. Gemiste kans!

Een video op je landingspagina verhoogt je conversie met tot wel 80%!

De juiste aanpak

Net als tekst, moet video ook relevant zijn voor je doelgroep. Het van belang dat je video content strategie aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Afhankelijk van je doelstelling kies je met welke vorm van video je deze gaat behalen. Ga je voor betere vindbaarheid en autoriteit? Zet dan een organische vorm in. Gebruik video daarnaast om uitleg te geven over jouw product of dienst en sterk dit aan met een goede tekst. Zijn awareness en conversie je primaire doelen? Maak dan gebruik van advertenties.  

Samen met jou bedenken we creatieve ideeën en creëren we een spraakmakende video content strategie. Ook brengen we je strategie naar een hoger niveau met de productie en distributie van hoogwaardige video’s.

Aan de slag met display of video?

Wil je weten waar kansen liggen voor jouw organisatie binnen display adverteren? Ben je klaar om video als marketing tool in te gaan zetten? Wij hebben display deskundigen en video virtuozen in ons team die je er alles over kunnen vertellen!