Fingerspitz op #1 in Emerce 100

leestijd 2 minuten
25 juni 2020

Vandaag is de veertiende editie van de Emerce 100 verschenen. In deze jaarlijkse speciale uitgave deelt Emerce de de resultaten van het imago-onderzoek van Motivaction naar de beste Nederlandse bedrijven in de e-business- en marketingbranche. De lijst wordt samengesteld op basis van beoordelingen van klanten van deze bedrijven.

Uit dit kwantitatieve onderzoek blijkt dat Fingerspitz Online Marketing op een gedeeld eerste plek in de categorie middelgrote digital marketing agencies staat. De beoordeling is maar liefst 5,5 sterren.

Beste middelgrote marketing agency van 2019

Jaap Jacobs, managing director van Fingerspitz, is trots: “Een fantastische prestatie, hier doen we het voor. Geweldig dat onze opdrachtgevers ons harde werken al jaren waarderen. We werken er dagelijks aan het slimste online marketing bureau van Nederland te zijn. Dit toont aan dat onze datagedreven, op performance gerichte aanpak succesvol is. Ik ben ontzettend trots op alle teams binnen Fingerspitz.”

Fingerspitz, met hoofdkantoren in Breda en Eindhoven, heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt. Sinds de oprichting in 2011 is het bureau gegroeid van 2 naar ruim 45 fulltime collega’s.

Vorig jaar stond Fingerspitz op #2 in de categorie ‘Analytics & optimalisatiebureaus’ (5 sterren), en op #3 in de categorie ‘Tradingdesk’ (5,5 sterren).

Bedankt!

Fingerspitz wil al haar klanten en relaties bedanken voor hun stem en daarmee hun vertrouwen. Dankzij de slimme samenwerking met tal van mooie organisaties hebben we ook afgelopen jaar weer fantastische online marketing campagnes en strategieën mogen opzetten.

Ook wil Fingerspitz alle andere winnaars van de Emerce 100 2019 feliciteren. In het bijzonder E-sites en Bluebird Day, twee andere Handpicked agencies die ook beiden de hoogste positie in hun categorie wisten te bemachtigen.


Dutch Search Awards: beste agency (<50FTE)

In november 2018 won Fingerspitz drie Dutch Search Awards: die van beste agency (<50FTE), en de beste CRO en Bing-cases. Beide winnende cases waren in samenwerking met Twinkle 100-bedrijf Plein.nl. In totaal was Fingerspitz 8 keer genomineerd.

Ook is Fingerspitz de afgelopen drie jaar benoemd tot FD Gazelle, en staat het al twee jaar in de Top 250 Scale-ups van 2019. In 2017 stond Fingerspitz in de Deloitte Fast 50: de hardst groeiende tech bedrijven van Nederland.Handpicked agencies: 3x toppositie in Emerce 100

Fingerspitz is onderdeel van Handpicked agencies. Ook de collega’s van Bluebird Day en E-sites behaalden topposities in de Emerce 100 van 2019.

Meer over Jaap

Groeien is niets meer dan een wetenschappelijke formule.

Jaap Jacobs
Managing director

Lees meer over