Bereik Pole Position met Automotive Marketing

Altijd al in een hogere klasse willen rijden maar ben jij nog een beginner op online marketing gebied? De monteurs van Fingerspitz staan klaar om aan jouw online strategie en website te sleutelen. Wil jij ook wedstrijden gaan winnen? Lees hier hoe wij te werk gaan en neem contact met ons op!

APK check                                           

Natuurlijk willen we snel van start. Maar voordat we gas geven, kijken we eerst naar de huidige gang van zaken. Met een nulmeting kijken we waar we nu staan: hoe sterk is de motor van het bedrijf en voldoet deze aan de huidige eisen die gesteld worden om online resultaten te boeken?

Bestuderen van het circuit

Voor de online race van start gaat wordt er gekeken welke koers we gaan rijden. Wie rijden er nog meer mee in deze race? Welke strategie gaan we gebruiken om pole position te bereiken? Met welke omstandigheden moeten we rekening houden? Door een analyse zijn we perfect voorbereid op wat ons te wachten staat.

Voorbereiding op de race

Zodra bekend is hoe we ervoor staan in combinatie met informatie over concurrentie kan er pas écht gekeken gaan worden hoe we de race gaan voorbereiden. Zaak is om niet in de grindbak terecht te komen door té snel te groeien. Met een opgestelde planning en plan van aanpak zal de perfecte race steeds dichterbij komen.

De race

Met maar één doel gaan we van start. Kampioen worden en promoveren naar de hoogste klasse in de E-commerce league. Doordat we de race samen hebben gepland, weten we exact op welke momenten er geschakeld moet worden. Door intensief radiocontact tijdens de wedstrijd met het team blijf je perfect op koers.

Pit stop

In de pit stop wordt de huidige koers geëvalueerd. Het is tijd om bij te sturen waar nodig is en alle middelen die nodig zijn voor de overwinning worden uit de kast getrokken.

Huldiging

De race is afgelopen en de doelstellingen zijn behaald! Promotie naar een hoger niveau is een feit. Wil jij ook in hogere klasse aanwezig zijn met je bedrijf? Neem dan contact met ons op! Fingerspitz helpt je graag verder!

Wil jij ook in een hogere klasse meerijden?

Race Partners