AutoTrack kiest voor Fingerspitz

leestijd 2 minuten
18 oktober 2019

AutoTrack gaat samenwerken met online marketingbureau Fingerspitz. Vandaag is bekend geworden dat het onafhankelijke advertentieplatform voor tweedehands en nieuwe auto’s de krachten gaat bundelen met het in Breda en Eindhoven gevestigde bureau. 

De samenwerking tussen de twee partijen is voornamelijk gericht op zoekmachine adverteren, waarbij Fingerspitz aan de slag gaat om de online positie van AutoTrack verder te versterken. Zo gaat Fingerspitz alles in het werk stellen om de oriënterende autokoper nog beter te ondersteunen tijdens de zoektocht naar een andere auto.

Martijn Bovée, marketingmanager bij AutoTrack, zegt het volgende over de samenwerking die AutoTrack nog meer moet onderscheiden van de concurrentie: “De beleving die onze bezoekers nu al op de website hebben, willen we ook bieden in het oriëntatieproces. Vanwege hun pragmatische aanpak, betrokkenheid en vermogen tot meedenken zien wij in Fingerspitz een geschikte partner.”

De bedrijven zullen per direct de handen ineenslaan en kijken uit naar een samenwerking voor langere termijn. Nogmaals Bovée: “AutoTrack kiest voor een samenwerking met Fingerspitz, omdat het bedrijf bekend staat om haar brede kennis op het gebied van online marketing en strategie. We kijken beide uit naar een langdurig partnership.”

Over Fingerspitz

Fingerspitz is een snel groeiend online marketingbureau en heeft zich eerder ingezet voor onder andere AA Drink, JohnBeerens.com en Spar. Het allround online marketingbureau, met vestigingen in Breda en Eindhoven, stelt kennis, kunde en het delen hiervan centraal. Fingerspitz is onderdeel van de E-sites Group. 

Over AutoTrack

AutoTrack is hét platform voor de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s. AutoTrack is compleet, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. De website en mobiele apps bieden transparante en gecontroleerde informatie, hetgeen een eerlijk vergelijk mogelijk maakt. AutoTrack is onderdeel van de Persgroep Online Services BV. 

Lees meer over