Bekroond tot FD Gazelle 2019!

leestijd 1 minuut
25 juni 2020

Voor het vierde jaar op rij hebben we deze eervolle prijs te pakken. Online marketing bureau Fingerspitz is bekroond tot FD Gazelle 2019!

Fingerspitz is een online marketing bureau met kantoren in Breda en Eindhoven. Ook afgelopen jaar is het bureau weer flink gegroeid. Met meer dan 50 specialisten helpen ze klanten zoals Bruynzeel Keukens en De’Longhi om digitaal te groeien. Vanaf 2019 heeft Fingerspitz ook een zevenkoppig Data & automation-team, en een zevenkoppig Content marketing-team.

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan bedrijven die in de afgelopen drie jaar een onafgebroken omzetgroei van minstens 20% hebben gezien. Het is de 16e keer dat de awards uitgereikt worden aan de Nederlandse ondernemingen.

Op 5 november worden de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein, middelgroot en groot.

Tim van IJsendoorn, Partner / Innovation Manager: “Binnen Fingerspitz groeien we duurzaam door continu te anticiperen, creëren en leren. De komende jaren zullen creativiteit en de slimme inzet van data en technologie in toenemende mate het verschil gaan maken.”

Meer over Tim

Voortdurend verbeteren is de sleutel om te floreren.

Tim van IJsendoorn
Partner & Innovation Manager

Lees meer over