Content bureau Breese integreert met Fingerspitz

leestijd 2 minuten
25 juni 2020

Handpicked agencies heeft besloten om de krachten van content bureau Breese en online marketing bureau Fingerspitz met elkaar te integreren onder Fingerspitz. Het afgelopen jaar heeft Breese namelijk bewezen dat kwalitatieve digitale content enorm bijdraagt aan online succes. Denk aan digital storytelling, videoproducties voor alle toepassingen, en zelfs chatbots. Daarbij is er veel samengewerkt met Fingerspitz. Content marketing is inmiddels een onmiskenbaar onderdeel binnen de online mix.

Jaap Jacobs, managing director Fingerspitz: ‘Wij zijn zeer verheugd dat we het nieuwe jaar beginnen met een aantal kersverse aanwinsten. Deze dienstverlening is van grote waarde voor onze klanten. Content marketing heeft een grote impact op conversieratio’s en realiseert volgens het Content Marketing Institute maar liefst 200% méér leads in vergelijking met paid search’.

Content marketing realiseert 200% méér leads dan paid search

Content Marketing Institute

Fingerspitz, awardwinnend als best agency (<50 FTE), heeft door de jaren een sterke organisatie opgebouwd en biedt nieuwe groeimogelijkheden voor het content team. Breese brengt een enorme lading aan creativiteit, kennis en expertise van content marketing mee naar Fingerspitz. Er wordt per direct geïnvesteerd in technologie en data-oplossingen om inventief in te spelen op de ontwikkeling van content.

Jaap: ‘Het is ons doel om op slimme methoden performance-gerichte content te ontwikkelen. Door deze integratie kunnen we de vraag van onze klanten nu completer en zelfstandiger beantwoorden.’

Over Fingerspitz

Fingerspitz is een datagedreven online marketing bureau met kantoren in Breda en Eindhoven, met inmiddels 40+ specialisten in search, social, analytics, conversie, marketing automation, en content. Vanuit een business review worden gezamenlijk de doelstellingen en strategie bepaalt, om exponentiële groei te realiseren. Dat doen we onder andere voor Plein, JohnBeerens.com, Hubo, Braun en Stedin. Breese werkt voor onder meer Perfetti van Melle en Bruynzeel Keukens.

Door kennisdeling, de inzet van technologie en nu dus nog meer creativiteit maken we elkaar nog slimmer.

Neem contact op met Fingerspitz