Dutch Search Awards 2018: Fingerspitz beste small agency

leestijd 3 minuten
25 juni 2020

UTRECHT – Fingerspitz Online Marketing is benoemd tot Beste Agency in de categorie Small, tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Dutch Search Awards. Ook won Fingerspitz de eerste prijs in de categorieën CRO en Bing.

De Dutch Search Awards is een jaarlijks evenement waarbij excellentie op het gebied van Digital Marketing – met de nadruk op Search – in Nederland in de spotlights wordt gezet. Uit handen van hostess Tess Milne ontving Fingerspitz dit jaar dus 3 awards: een persoonlijk record.

Beste small agency

Fingerspitz, met kantoren in Breda en Eindhoven, is naar aanleiding van maar liefst 8 nominaties, stemmen van het Nederlandse publiek én de beoordeling van een vakkundige, 47-koppige jury verkozen tot Beste small agency. In de voorgaande twee edities behoorde Fingerspitz eveneens tot de top drie in deze categorie.

Jaap Jacobs, managing director van Fingerspitz: ‘Wat een avond! Ik ben ontzettend trots. Fantastisch dat de jury onze excellentie in de online marketing op deze manier erkent, voor het derde jaar op rij al. Nu hebben we de trofee écht in handen. En super natuurlijk om te zien dat onze slimme aanpak en continue focus op de online groei van onze klanten werkt. Want dat is waar we het dagelijks voor doen.’

CRO & Bing

In samenwerking met Plein (2x) viel Fingerspitz in de prijzen in de categorieën CRO en Bing.

Met Plein werd in Bing slim gebruik gemaakt van productfeeds en dynamische tekstadvertenties, om een bizar lage CPC te realiseren. In de CRO-categorie won Plein door in één keer heel slim de ROI van álle websitebezoeken te verhogen door de prijsperceptie slim te verlagen.

Winnende cases lezen?

Meld je aan voor de Growth Track (3.500+ leden) en ontvang wekelijks awardwinning cases, belangrijke updates & meer. Vul je e-mailadres in:Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards zijn uitgegroeid tot dé absolute vakprijzen in de online marketing. Jaarlijks wordt excellentie in de Nederlandse search- en digital marketing-industrie feestelijk in de spotlights gezet. Dit jaar werd opnieuw een recordaantal inzendingen beoordeeld door de professionele jury bestaande uit vakexperts van onder andere Google, Philips. Microsoft en Bol.com.

Over Fingerspitz

Fingerspitz Online Marketing is een performance marketing bureau met kantoren in Breda en Eindhoven, opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot één van de beste bureaus van Nederland, met inmiddels 40 medewerkers. Zowel in 2016 als in 2017 won Fingerspitz al twee prijzen tijdens de Dutch Search Awards, en behoorde het tot de top 3 in de categorie ‘Beste agency small’.

Lees meer over