Dutch Search Awards: Fingerspitz 2x de beste in Social!

leestijd 2 minuten
5 februari 2024

Fingerspitz is tijdens de uitreiking van de Dutch Search Awards in Amsterdam opnieuw 2 keer in de prijzen gevallen! Uit handen van Geraldine Kemper ontving Fingerspitz de hoofdprijs voor beide Social-gerelateerde categorieën.

De beste in social

In beide Social-gerelateerde categorieën kwam Fingerspitz als absolute winnaar naar boven. Het gaat om de volgende cases:

  • ‘Beste gebruik van Social in search campagne’ voor ABB Bouwgroep: een optimale toepassing van data om de targeting in Google AdWords en Facebook Ads dusdanig te perfectioneren, dat huizen worden verkocht voor slechts €0,12 (!) per lead!
  • ‘Beste social advertising campagne’ voor Drogespieren: 1.000+ pre-orders van het nieuwste receptenboek worden gerealiseerd door inzet van een chatbot en Facebook Lead Ads.

Ook eindigde Fingerspitz in de categorie ‘best medium-sized agency’ opnieuw bij de laatste 3 van het land. Vorig jaar schaarde het zich ook al in deze top 3.

Al in oktober werd bekend gemaakt dat Fingerspitz was genomineerd in maar liefst 8 categorieën. De overige categorieën waren beste medium-sized agency, beste gebruik van Search in retail, beste lokale campagne, beste SEO campagne en beste ppc campagne.

Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards worden gezien als hét toonaangevende prijzenfestival voor bedrijven die excelleren op het gebied van zoekmachine marketing in Nederland. Vorig jaar won Fingerspitz al eens 2 Dutch Search Awards: in de categorieën voor ‘beste gebruik van Search in Automotive’ en ‘beste consultant(s) van het jaar’. Ook toen behoorde Fingerspitz bij de beste drie medium-sized agencies van het land.

Jaap Jacobs, Managing director van Fingerspitz: ‘wat een prachtige avond! Het is een fantastisch gevoel dat de succesvolle cases voor onze klanten op deze manier worden beloond. Ik wil alle collega’s enorm bedanken. Het is een bevestiging dat onze slimme samenwerking en werkwijze succesvol zijn. Ik ben ontzettend trots.’

 

 

Fingerspitz Online Marketing

Eerder dit jaar werd al bekend dat Fingerspitz bij de vijftig hardst groeiende techbedrijven van Nederland hoort, volgens Deloitte. Ook is ze (opnieuw) FD Gazelle en de #1 tradingdesk van Nederland, volgens Emerce.

Download de Inhaakkalender 2018!

Met meer dan 300 dagen om creatief op in te haken op social media!

Download de Inhaakkalender 2018!

Lees meer over