Fingerspitz nummer 1 Tradingdesks volgens Emerce 100

leestijd 2 minuten
22 augustus 2023

Vandaag verschijnt de twaalfde editie van Emerce 100, een jaarlijkse speciale uitgave van Emerce. Hierin publiceren zij een lijst met de beste bedrijven in e-business binnen verschillende categorieƫn. Uit het imago-onderzoek blijkt dat Fingerspitz met 5,5 ster als beste is beoordeeld in de categorie Tradingdesks.

Emerce 100 

In samenwerking met het onderzoeksbureau Motivaction doet Emerce jaarlijks een kwantitatief imago-onderzoek naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. De waardering wordt uitgedrukt in sterren. Het resultaat? Een betrouwbare lijst met de beste bedrijven in e-business 2017 die houvast biedt bij de keuze voor een bureau.

Logo Emerce 100

0% fee 

Vroeger was display advertising simpel: men nam contact op met de beheerder van de website waar een advertentie op moest komen, maakte een prijsafspraak en dat was dat. Tegenwoordig krijgen adverteerders te maken met tussenpartijen. De kosten voor display zijn er niet bepaald transparanter op geworden. Dit kwam vorig jaar uitgebreid in het nieuws door de publicatie van de ANA-Papers. Veel mediabureaus pakken maar liefst 30 tot 90 procent provisie op de advertentiebudgetten. (bron: Adformatie / K2, 2016)

Fingerspitz is een onafhankelijke tradingdesk en rekent enkel een vast tarief voor technologie en creatie. Zo blijft er meer budget over voor de klant. Wel zo eerlijk.

Benieuwd hoe A-merken meer brand awareness en conversies realiseren met display advertising? Kom eens sparren met een van onze specialisten:

Contact opnemen

Lees meer over