Fingerspitz, a Handpicked agency

leestijd 3 minuten
14 april 2020

We hebben nieuws. Groot nieuws.

Jarenlang was Fingerspitz namelijk een onderdeel van de E-sites Group, het collectief aan bedrijven dat voortgekomen is uit de uitbreiding van digitaal bureau E-sites. Maar de E-sites Group gaat verder onder de naam Handpicked agencies, waar wij met trots onderdeel van uitmaken! Met 5 bestaande labels en directe uitbreiding met 2 nieuwe labels, omvat Handpicked agencies in totaal 7 labels gericht op digitale strategie & design, ontwikkeling, e-commerce, content productie, virtual reality en online marketing.

Doorgroeien naar 250+ medewerkers

Toen E-sites startte met het uitbreiden van haar diensten onder nieuwe bedrijfsnamen, ontstond logischerwijs de naam E-sites Group als overkoepelende merknaam. Rob Peters, founder van Handpicked agencies licht de keuze voor de naamsverandering toe: “De naam E-sites Group doet geen recht meer aan de volledige groep digitale bureaus. Door nieuwe uitbreidingen en de groeiambities van alle labels, is dit een mooi moment om onze collectieve kracht vanuit een nieuwe naam te gaan laden. Vanuit Handpicked agencies wordt de synergie kracht bijgezet en groei gefaciliteerd. Alle 7 bureaus voegen ‘a Handpicked agency’ aan hun naam toe. In de komende jaren willen we als groep een sterke groei doormaken van 120 naar 250+ mensen. Zowel vanuit organische groei als door mogelijke overnames.”

Bewuste naamkeuze

Over de naamkeuze vertelt Rob: “De naam Handpicked agencies komt voort uit onze ambacht. Alle slimme innovaties worden met onze handen en samen met klanten gemaakt. Onze bureaus helpen klanten met het kiezen van de juiste innovaties, en klanten kiezen ons eveneens met zorg. Wij, onze mensen en de oplossingen voor klanten zijn Handpicked. Uit die zorgvuldigheid ontstaan de mooiste resultaten.”

Een sterk collectief

E-sites is als digitaal bureau actief sinds 1999 en breidde haar activiteiten later uit met de start van het online marketing bureau Fingerspitz en een deelname in e-commerce bureau Bluebird Day. Daarna ontstond TDE, vanuit een fusie met sportmarketingbureau Triple Double. Hier worden nu de nieuwste labels Departure en Boldly aan toegevoegd. Departure komt voort uit het creatieve team van E-sites en gaat zelfstandig verder op het gebied van online strategie en design. Boldly is een aankomend label gericht op Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality.

Rob: “Elk label benut haar eigen specialisatie, identiteit en unieke kracht. Maar door de krachten te bundelen waar relevant, zijn we als collectief nog sterker en perfect in staat klanten compleet te bedienen richting hun digitale ambities. Dit willen we meer op de kaart gaan zetten.”

Meer over Handpicked agencies

Handpicked agencies werkt momenteel voor onder andere Amarant, Brabantia, Bruynzeel Keukens, JohnBeerens, Paaspop, Nationale Nederlanden, Opel, Perfetti van Melle, Subway, Under Armour en Ziggo Sport.

Benieuwd naar de collectieve kracht van Handpicked agencies of horen wat de verschillende bureaus voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Lees het persbericht van Handpicked

Naar Handpickedagencies.com

Lees meer over