Fingerspitz is uitgeroepen tot Google Premier Partner 2022

leestijd 2 minuten
3 februari 2022

Google heeft bekend gemaakt dat Fingerspitz de Premier Partner-status voor 2022 behaald heeft in het Google Partners-programma! Met deze status erkent Google de best presterende digitale marketing partners over de hele wereld. Deze partners, waaronder Fingerspitz, kregen de Premier Partner-status toegekend als onderdeel van het nieuwe Google Partners-programma.

Er zijn belangrijke aanpassingen gemaakt voor het Google Partners-programma voor 2022, waaronder nieuwe, uitgebreide programmavereisten die de Premier Partner-status herdefiniƫren, en nieuwe Premier Partner-voordelen die kunnen bijdragen aan de groei en het succes van bedrijven met Google Ads.

“We willen onze Premier Partners feliciteren. Zij behoren tot de top 3% van de Google Partners in Nederland. Deze bedrijven onderscheiden zich door hun inzet om productexpertise te ontwikkelen, nieuwe klantrelaties op te bouwen en hun huidige klanten te laten groeien. We helpen ze graag het online succes van hun klanten te vergroten.”

– Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing

Fingerspitz maakt deel uit van een selecte groep Premier Partners in het Google Partners-programma. Dit programma is bedoeld voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het doel is om bedrijven de innovatieve tools, resources en support te bieden waarmee ze de online groei en het succes van hun klanten kunnen vergroten.

Blijf op de hoogte en meld jezelf aan voor het Growth Lab!

Met ons Growth Lab geven wij je gratis toegang tot experimenten, resources, blogs en cases over digital groei voor slimme marketeers. Groeien door middel van marketing? Dit is je kans!

Lees meer over