Fingerspitz opent nieuwe vestiging in Eindhoven!

leestijd 2 minuten
18 oktober 2019

Vanwege groei breiden we uit en openen we vanaf 1 september 2015 onze deuren in de slimste stad ter wereld, Eindhoven! Ons nieuwe onderkomen is gevestigd in SX, het centrum voor sport, marketing en media.

Directeur Jaap Jacobs van Fingerspitz: ”De uitbreiding naar Eindhoven is voor ons een logische stap. Het zit in ons DNA om klanten en partners zo goed mogelijk te bedienen. Deze route leggen we af voor het groeiende aantal klanten in die regio. En niet te vergeten de klanten die met sport bezig zijn. We zijn dan wel een online bureau, maar we komen graag bij elkaar over de vloer.”

We nemen onze kennis en drang voor innovatie mee en verwelkomen je nu ook graag in SX om samen met ons je online strategie te bepalen. Samen super slim is onze slogan en vol trots dragen we deze succesformule ook in Eindhoven uit. Midden in het meest sportieve gebouw van Nederland streven we naar top resultaten voor onze klanten.

Waar kunnen we je bij helpen? Eigenlijk alles. En afgestemd op jouw specifieke wensen. Advies, trainingen en/of volledige ontzorging van je online marketing activiteiten. Het complete pakket.

Wil je samen sparren over welke strategie het beste aansluit op jouw online marketing doelstellingen? Kom dan snel langs om een balletje te trappen! 

Lees meer over