Fingerspitz University voor Studenten

leestijd 2 minuten
10 januari 2024

Als student is het niet alleen belangrijk om praktijkervaring op te doen, maar vooral ook super leuk om te zien hoe het er ‘in het echt’ aan toe gaat. En daar helpen we graag een handje bij.

Op 16 november organiseren we een nieuwe editie van Fingerspitz University voor Studenten, die plaatsvindt in de avonduren. In drie sessies praten onze specialisten je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing, social media marketing en conversie optimalisatie.

Wij hopen dat je hierdoor net zo enthousiast wordt over online marketing als wij! 

Drie online marketing sessies

Fingerspitz University voor Studenten - kennissessies online marketingDe online marketing wereld staat nooit stil. Elke dag zijn er ontwikkelingen en komen er nieuwe tools op de markt. 

Werk je in de online marketing wereld, of is dit je ambitie, dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle veranderingen. Tijdens Fingerspitz University voor Studenten praten we je helemaal bij. Zodat jij een voorsprong hebt op de rest!

In de eerste sessie, die begint om 18.30 uur, komt zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine adverteren aan bod. Daarna hebben we het over social media marketing. Benieuwd hoe bedrijven Facebook, Instagram en Snapchat in kunnen zetten? Je hoort het hier! Last but not least vertelt één van onze conversie specialisten hoe je door middel van conversie optimalisatie zoveel mogelijk verkopen en leads realiseert. 

Na de sessies sluiten we af met een biertje, en kun je nog even kletsen met onze online marketeers. Rond 21.30 uur is het afgelopen en kun je naar huis om meteen aan de slag te gaan met alles wat je hebt geleerd. Maar no worries, we begrijpen het ook best als je doorgaat naar dat leuke feestje in de kroeg! 😉

Alleen voor gemotiveerde studenten

Online marketing kennissessies voor studentenBen jij student, heb je interesse in de nieuwste online marketing ontwikkelingen en wil je Fingerspitz University graag bijwonen? Leuk!

De animo voor Fingerspitz University voor Studenten is altijd erg groot. En omdat wij alleen de meest gemotiveerde studenten een kans willen bieden om een kijkje in de keuken te komen nemen, zijn er slechts 15 plekken beschikbaar.

Jaaaaa, hier wil ik bij zijn!

Wil jij kans maken op één van die felbegeerde plekken? Klik dan snel op onderstaande button:

Ben jij één van de gelukkige studenten die mag komen? Dan nemen we uiterlijk 7 november contact met je op. Hopelijk tot de 16e

Lees meer over