Fingerspitz voor derde jaar op rij FD Gazelle

leestijd 1 minuut
25 juni 2020

Online marketing bureau Fingerspitz is vandaag bekroond tot FD Gazelle 2018. Daarmee heeft het deze eervolle prijs voor het derde jaar achter elkaar te pakken.

De prestigieuze award wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. De award wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Fingerspitz is een online marketingbureau met kantoren in Breda en Eindhoven. De startup is de laatste 4 jaar uitgegroeid naar meer dan 35 specialisten in vrijwel alle focusgebieden van online marketing. Waar Fingerspitz vooral goed in is, zijn data, automation en growth.

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan bedrijven die de afgelopen drie jaar een onafgebroken omzetgroei van minstens 20% hebben gezien.

Op 8 november worden de gouden, zilveren en bronzen Gazellen bekend gemaakt.

Jaap Jacobs, directeur van Fingerspitz: “Wij zijn super trots op deze prestatie. Voor ons is het wederom een bevestiging dat we, samen met ons team, op de juiste weg zijn. Door middel van technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot het meest innovatieve online marketingbureau van Nederland, met de hoogste klanttevredenheid.”

Lees meer over