Flowbox en Fingerspitz vormen een nieuwe samenwerking

leestijd 3 minuten
28 oktober 2020

Flowbox is een marketingplatform dat haar klanten helpt om content te genereren. De missie van Flowbox is om de next generation marketing platform te worden. Dit wil Flowbox bereiken door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, strategische expertise en innovatieve oplossingen. Deze missie wil Flowbox samen met Fingerspitz gaan nastreven.

‘’Flowbox helps brands to fill the gaps’’. De vraag naar content wordt steeds groter en het wordt steeds lastiger voor bedrijven om aan de vraag naar content te voldoen. Flowbox heeft hier een oplossing voor gevonden, een marketingplatform dat content kan genereren. Flowbox gaat op zoek naar de match tussen de content van echte mensen en topklasse merken.

Samen met Fingerspitz wilt Flowbox de volgende stap zetten. Het doel is het beste uit beide bedrijven te halen. Marcus Carloni, CEO & Founder van Flowbox: “Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Fingerspitz. Zij zijn een bekend bureau dat er altijd naar streeft de beste ervaring naar hun klanten te leveren. Het is een eer om deel uit te maken van een van de technologieën waarvan Fingerspitz belooft dat het hun klanten naar een volgende stap kan brengen.”

Tilburg University is een mooi voorbeeld voor een toekomstige samenwerking tussen beide partijen. Bij Tilburg University wordt er al gebruik gemaakt van Flowbox en de diensten van Fingerspitz. Deze krachten kunnen in de toekomst gebundeld worden, die uiteindelijk tot mooie campagnes en resultaten kunnen leiden.

Jaap Jacobs, Managing Director van Fingerspitz, zegt het volgende over de samenwerking: “Het mooie aan deze samenwerking is dat wij als Fingerspitz de kennis in huis hebben om doelgroepen te verbinden met een merk en dat Flowbox dit verwezenlijkt met de tool die zij hiervoor hebben ontwikkeld. Hierdoor zijn we samen in staat om de merkbeleving naar een hoger niveau te tillen.”

Over Fingerspitz

Fingerspitz is een allround online marketing bureau met kantoren in Breda en Eindhoven. In 2011 zijn zij begonnen met twee man en inmiddels uitgegroeid naar 45+ specialisten in search, social, analytics, conversie, marketing automation, content creatie en meer. Door samen te werken vanuit de klantdoelstellingen, komt Fingerspitz tot een toegespitste strategie en kanaalmix, met als doel samen de beste resultaten te behalen. 

Over Flowbox

Flowbox is een Zweeds bedrijf dat in 2016 is opgericht. Het idee achter Flowbox is dat de gebruikers van het marketingplatform kunnen profiteren van content dat gegenereerd wordt door derden. Flowbox beheert de werkstroom en de distributie van visual marketing

gedurende de hele levenscyclus van de customer journey.

Lees meer over