Google+ handleiding voor zakelijke gebruikers

leestijd 3 minuten
18 oktober 2019

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je via een zoekmachine hebt gezocht naar een Google+ (Google Plus) handleiding. Het kan natuurlijk ook dat je aan het surfen bent op onze website en bij toeval op deze pagina terecht bent gekomen. Of misschien ben je hier beland via een berichtje op social media. Hoe dan ook, het onderwerp heeft je interesse gewekt. Dat is goed, want Google+ verdient het om meer aandacht te krijgen.

Een paar jaar geleden waren veel bedrijven nog sceptisch over social media. Tegenwoordig heeft het gros een Facebook en/of Twitter pagina, maar Google+ lijkt nog een beetje achterwege te blijven. Veel bedrijven hebben nog geen vertrouwen in Google+ of ze weten niet wat ze ermee aan moeten.

Waarom starten met Google+?

Het succes van Google+ valt tot op heden nog een beetje tegen. Google gaat er echter alles aan doen om het te laten slagen. Google is een erg machtig bedrijf en met haar zoekmachine heeft Google hét ultieme marketinginstrument in handen. Google gaat haar eigen zoekresultaten inzetten om Google+ te promoten. Verwacht wordt ook dat sociale interacties op Google+ onderdeel uitmaken van het PageRank algoritme, waardoor het gebruik van Google+ voor jou als website-eigenaar van nog groter belang is. Samen met de integratie van andere Google producten zoals Google Docs en YouTube maakt dit Google+ uniek. Het is dan ook het snelst groeiende sociale netwerk ter wereld. Bedrijven die willen inspelen op early adopters moeten er dan ook echt mee aan de slag. Het is namelijk onoverkomelijk dat we straks nog zonder Google+ werken. Jij wilt toch niet achterlopen?

Hoe starten met Google+?

Hoe moet je dan aan de slag moet met Google+? Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een handleiding gemaakt die je op weg helpt en je stap voor stap door het proces loodst. De handleiding is gemaakt voor zakelijke gebruikers, maar ook voor privé gebruik kan deze handleiding van pas komen. We laten je namelijk niet alleen zien hoe je een bedrijfspagina maakt, maar ook hoe je relaties toevoegt, berichten plaatst, evenementen aanmaakt en nog veel meer. Uiteraard gaan we ook in op de mogelijkheden om je bedrijf te promoten via Google+ en geven we nog enkele andere tips.

Dus, wil jij ook aan de slag met Google+? Download dan nu onze Google+ handleiding en laat je stap voor stap door dit sociale netwerk leiden. Succes!

Lees meer over