Rogelli & Fingerspitz vormen samen een nieuw team

leestijd 2 minuten
22 juli 2020

Rogelli heeft een duidelijke missie voor ogen, namelijk sporters inspireren én motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten. Door te kiezen voor de allerbeste stoffen met de juiste functionaliteiten draagt Rogelli een steentje bij aan het sportplezier. Om meer sporters kennis te laten maken met Rogelli Teamwear, kiest het sportmerk voor online marketing bureau Fingerspitz.

“Enjoy the distance” is niet voor niks het credo van Rogelli. Ze willen online beter zichtbaar zijn, groeien en (online) de afstand ten opzichte van de concurrent vergroten. Volgens Fingerspitz is een toegespitste strategie en aanpak essentieel om de doelgroep(en) in beweging te krijgen. 

Melvin Wagtmans, CEO bij Rogelli Sportswear, kijkt uit naar een veelbelovende samenwerking: “Het doel is om met Fingerspitz onze marketingstrategie in een hogere versnelling te zetten. We gaan er samen voor zorgen dat er nog meer teams kunnen genieten van de afstand!”

“We willen binnen de gehele customer journey relevant aanwezig zijn, van top funnel tot het gewenste ambassadorship” vertelt Philip Oosten, Account Strateeg bij Fingerspitz. “Maar first things first, het traject wordt afgetrapt met een leadgeneratie campagne toegespitst op één doelgroep. Samen gaan we stap voor stap de gewenste groei doormaken en zo uiteindelijk de gele trui behalen op het gebied van online marketing voor Rogelli”.

Over Fingerspitz

Fingerspitz is een allround online marketing bureau met kantoren in Breda en Eindhoven. In 2011 zijn zij begonnen met twee man en inmiddels uitgegroeid naar 45+ specialisten in search, social, analytics, conversie, marketing automation, content creatie en meer. Door samen te werken vanuit de klantdoelstellingen, komt Fingerspitz tot een toegespitste strategie en kanaalmix, met als doel samen de beste resultaten te behalen.  

Over Rogelli Teamwear

Rogelli Teamwear biedt unieke sportkleding aan voor sporters en hun team. Samen met de designer ontwerpt Rogelli Teamwear triathlon-, hardloop- of fietskleding van hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De sportkleding kan helemaal op maat gemaakt worden. Je kunt zelf de juiste pasvorm kiezen, een creatief ontwerp maken en je eigen logo op de outfit laten bedrukken. Op die manier laat je zien dat je samen sport, een team vormt en gezamenlijk plezier beleeft aan het beoefenen van sport.