Vliegende start e-sites group Suriname

leestijd 1 minuut
7 juli 2023

Vanwege de toenemende vraag naar totaalconcepten in de Caribbean, opende de e-sites group begin dit jaar een nieuwe vestiging in Suriname. E-sites Suriname kent vanaf dag één een vliegende start met een aantal gave opdrachten voor mooie opdrachtgevers. Fingerspitz mag de online marketing voor deze klanten verzorgen.

Trots!

Voor Heineken Suriname promoten we The Odyssey campagne via de ‘Everyone is legendary at something’ app. De Facebook advertentiecampagne is gericht op mannen in Suriname van 18 jaar en ouder. Met het uploaden van een foto of video maken zij kans op een reisje naar de filmset van James Bond in Londen. Leuke actie!

Hotel Krasnapolsky Suriname

Naast Heineken zijn we blij te vermelden dat we mogen werken voor Hotel Krasnapolsky in Suriname. We helpen Krasnapolsky bij het verbeteren van de website door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast ondersteunen we hen bij het vergroten van de naamsbekendheid (via een Display- en Facebookcampagne) en de verhoging van het aantal boekingen (via een AdWords campagne).

Lees meer over